International Charter Expo

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

International Charter Expo

500 sudionika iz cijelog svijeta još jednom će se okupiti u Zagrebu gdje će Zagrebački velesajam postati centar globalne yachting čarter industrije.

ICE’22 okupit će 200 čarter tvrtki iz Hrvatske, Grčke, Turske, Kariba, Italije, Španjolske, Tajlanda, Kube i drugih svjetskih destinacija, 200 čarter broker i putničkih agencija, kao i 100 najrelevantnijih dobavljača iz industrije, kao što su brodogradilišta, osiguravajući i booking sustavi. Novi dodatak sajmu bit će crewed-luxury sektor, sastavljen od manjih kruzera.

Velika novost je potpuno novo osiguranje vezano za otkazivanje sajma zbog posljedica Covida-19. ICE’22 ovim je potezom postao prvi B2B sajam koji jamči potpunu refundaciju troškova za sve sudionike, uključujući i refundaciju troškova putovanja i smještaja.

Handshake software i ove će godine omogućiti sudionicima sajma da sastanke dogovaraju putem profila svojih kompanija, što će maksimizirati efikasnost sastanaka kao i samog događaja. ICE je sklopio  partnerstvo s Hilton hotelima kako bi osigurao kvalitetan smještaj po povoljnijim cijenama. Dodatno, da bi osigurao potpuni doživljaj, u sklopu Garden Inn Hilton hotela, bit će pripremljen božićni sajam.

Registracije se otvaraju 23. svibnja 2022.