Griješim, dakle učim: BizHack Startup Caffe

Griješim, dakle učim: BizHack Startup Caffe

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu od pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema prvog BizHack Startup Caffea je “Griješim, dakle učim”, a održat će se 23. rujna s početkom u 17h.

BizHack Startup Caffe “Griješim, dakle učim” koncentrira se na temu učenja na vlastitim, ali i tuđim greškama. Poigrat će se s ustaljenom interpretacijom izreke da tko radi, taj i griješi. Istina je da se prilika za učenje otvara samo kroz rad jer se tada tek može učiti iz grešaka. Predstavit će se primjeri neuspjelih projekata te će sudionici moći steći uvid u prepreke koje im stoje na putu razvoja uspješnog poslovnog poduhvata. U drugom dijelu događanja „Uspio sam, pitaj me kako“ poduzetnici domaćini podijelit će primjere uspješnih projekata i način kako su svoj uspjeh ostvarili.

Događaj će se održati na Zoomu, a da biste mu pristupili prvo se trebate registrirati putem službene poveznice za prijavu.