Good Game Zagreb

Good Game Zagreb

Ovo izdanje Good Game Zagreb turnira po prvi puta krasi i online dio natjecanja kojeg ćemo na YouTubeu i Twitchu gledati u tjednu prije eventa.

Good Game Zagreb humanitarni je turnir u Counter Strike: Global Offensive video igri koji će ove godine po peti put okupiti vodeće hrvatske kompanije i dati im priliku da se u digitalnoj areni i pred publikom natječu za titulu najboljeg CS:GO tima.

Osim centralnog događaja eventa – CS:GO turnira, posjetitelje i timove očekuje puno dodatnog gaming sadržaja i after partyji nakon turnirskog djela dana. Prvi mečevi kreću već ujutro, a dobra vijest za one koji nisu u mogućnosti posjetiti Good Game Zagreb je da će se cijeli turnirski dio eventa moći pratiti i na live streamu na Good Game Global kanalima.

Prilika za employer branding i networking

Kao najveće vrijednosti za timovi koji se natječu na turniru organizatori ističu odličnu kombinaciju networkinga s ekipom iz najbrže rastućih industrija, employer branding, team building na novi način, te humanitarnu prirodu eventa i sve to spojeno dobrom atmosferom i zabavnom kompetitivnošću.

A upravo je humanitarni aspekt važan dio svakog Good Game natjecanja. Kroz prijašnja izdanja, natjecatelji i organizatori su opremali dječje bolnice u Hrvatskoj s igraćim konzolama te su pomagali mladim poduzetnicima u pokretanju njihove karijere nagrađujući najbolji startup kroz posebno natjecanje Good Game Liftoff.

Ove godine, dio svake kotizacije ulazi u nagradni fond te će on biti doniran humanitarnim udrugama po izboru pobjednika.

Prijave još traju!

Na turniru će se ukupno natjecati 32 tima, a svoje mjesto već su rezervirali:

Axilis, Locastic, Inceptum, FIVE, Ars Futura, Superology, A1, Infinum, Algebra, Nordeus, Serengeti, Plavi tim, Nanobit, Agency 04, 404 i Iskon.

Pobjednički pehar visok jedan metar pandemiju je prosjedio u uredu splitskog Locastica, koji poručuju da ga u Zagreb donose samo za vikend, no takve tvrdnje tek valja potvrditi na turniru.

Timovi koji su spremni pokušati oduzeti im pehar mogu se prijaviti prijaviti preko službenog weba turnira, no svakako treba biti brz jer se mjesta brzo pune.