Game Changer

Game Changer

Zagreb je domaćin prve poslovne konferencije o gamingu i metaverseu koja će okupiti više od 60 stručnjaka na jednom mjestu!

Game Changer prva je gaming i metaverse poslovna konferencija. Iz kuta gaminga, pokriva development, web 3, eCommerce next level, animaciju i digital dizajn, AI i big data, cyber security kao i mnoge druge teme. Sve to uz veliki lounge prostor, i cjelodnevni networking, uz nastupe DJ zvijezda.

Govorimo o poslovnoj kongerenciji koja na jedinstven način i multidiscipliniranim pristupom stavlja u fokus gaming kao poslovnu priliku i transformacijsku potrebu, ističe Matija Vučković, organizator konferencije:

Stoga smo povezali vrhunske stručnjake iz raznih industrija uz koje podižemo svijest i približavamo ovu važnu tematiku kod svakog pojedinca koji želi zakoračiti u svijet gaminga, od studenata, IT profesionalaca, poslovnih zajednica, umjetnika, gaming entuzijasta do pojedinaca koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu transformacije prema gaming, web3 budućnosti i metaverse svijetu.

Game Changer konferencija namijenjena je široj zajednici od pojedinaca koji žele zakoračiti u gaming svijet, studenata, predstavnika IT industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, umjetnika, gaming entuzijasta, do pojedinaca koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu transformacije prema gaming i metaverse budućnosti.

Konferencija okuplja više od 60 stručnjaka iz raznih industrija

Veliki krug predavača i panelista koji su autoritet u ovom području djelovanja prezentirat će svoje studije slučaja, interne priče s tržišta, predočiti trendove i smjer kojim se razvija ova izrazito financijski izdašna industrija te prezentirati koja su nam znanja, alati i vještine potrebni da uhvatimo korak s budućnošću koja je započela.

Naravno, Matija ima i svoje preporuke. Kao bivši sportaš, preporuča panel “Da li je e-sport sport i imali mjesta za njega na Olimpijskim igrama” jer je uvjeren kako će se voditi dobra rasprava između redsjednika HOO Zlatka Mateše, olimpijca Damira Martina, predstavnika Coca – Cole te, esportaša PvtMolea.

Zatim, zbog nedavnog kraha tržišta kriptovaluta, teme kao što su nove thenologije, web3 i NFT, nikada nisu bile aktulanije:

Veliku pažnju smo stavili na online sigurnost i nasilje, temi kojoj smo posvetili cijeli program upravo kako bi podigli svijesti cijeloj zajednici koja je uključena u ovo scenu.

Kako govorimo o konferenciji s više od 60 stručnjaka, ne želi istaknuti nikoga posebno, već želi pozvati sve čitatelje da posjete konferenciju i iz prve ruke čuju savjete i razmišljanja stručnjaka.

 

O konferenciji

Svojom festivalskom programskom arhitekturom, u kojoj posjetitelji tijekom konferencijskog dana mogu pratiti programe u 6 odvojenih dvorana i prostora, u lounge zoni imamo cjelodnevne matineje, food corner i atraktivan Expo prostor.

Game changer vodi posebnu brigu o održivosti od faze planiranja konferencije. Promoviramo proces recikliranja otpada koji će nastati. Kotizaciju je moguće napraviti pomoću sustava Entrio, a listu predavača možete pronaći na službenoj stranici konferencije.