Future of Work: People First

Future of Work: People First

Employee experience konferencija posvećena budućnosti rada ove godine priča o benefitima koji privlače i zadržavaju vrhunske zaposlenike.

Najbolji poslodavci strogo čuvaju tajnu privlačenja i zadržavanja vrhunskih zaposlenika. U pokušaju da otkriju njhovu tajnu, ostali poslodavci pokušali su, naizgled, sa svime – sa satovima joge i popularnim igraćim konzolama, neograničenim količinama kave i slatkiša u uredima, pa čak i dioničkim opcijama. Međutim, sve navedeno pokazalo se nedovoljnim.

Koja je onda tajna dobrog poslodavca i koje su njegove karakteristike? Koji benefiti zaista trebaju zaposlenicima i kako kreirati stimulativno radno okruženje koje će odgovarati i poslodavcima i posloprimcima, postoje li aplikacije koje mogu pomoći u stvaranju takve okoline te gdje prestaje employer brending a počinju zadovoljni i odani zaposlenici diskutirat ćemo na ovoj Future of Work: People First konferenciji.

Ines Jurković, Managing director u COBE-u, održat će uvodno predavanje naslovljeno Ljudi na prvom mjestu – što podrazumijeva organizacijska kultura u COBE-ju? Zatim slijedi panel rasprava na kojoj će Luka Gauta, CROZ-u, Sara Madjer, Senior People & Culture Generalist u Q agencyju, Branimir Gospić, CEO Moontopa i Krešimir Šimičić, VP of Bussiness Development Productivea raspraviti o alatima koji poboljšavaju employee experience.

Iduće, Petra Grundler Glavica, Talent & Engagement Manager u A1 Hrvatska objasnit će nam na svojem predavanju koji alati poboljšavaju employee experience.

Lucija Pilić, Level Designer u Gamechucku, predstavit će sindikaliziranje zaposlenika i prvi kolektivni ugovor hrvatske gaming industrije o kojem smo već pisali. Na panel raspravi Kako zadržati stare zaposlenike i privući nove – benefiti IT poslodavaca pričat će Ines Vranješ Radovanović, Chief Human Resources Officer u Ingemarku; Jelena Jelušić, Senior Employer Brand Manager u Photomathu; Petra Buljan, Head of HR and Organizational Development u Microblinku i Lucija Cerar Godec, voditeljica HR odjela u Jeftinije.hr.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije. Kotizacije za live sudjelovanje su rasprodane, ali možete nas pratiti putem Facebook live streama.