Future of Work: Hybrid

Future of Work: Hybrid

Netokracijina virtualna employee experience konferencija Future of Work posvećena je hibridnom i remote radu organizirana kako bismo podijelili strukturirana praktična znanja za HR-ovce, marketingaše i developere!

2020. godina priuštila nam je mnoge izazove kroz koje smo nekada morali i improvizirati kako bismo došli do najboljeg mogućeg rješenja za svoje poslovanje. Dio tih izazova sigurno je uključivao nove uvjete remote i hibridne načine rada kojima su se neke kompanije prilagodile brže i lakše nego druge.

Je li hibridno novo normalno?

Čini se da nas ‘novo normalno’ neće tako skoro napustiti – a ako pričamo o poslovanju, to je možda i dobra stvar!

Netokracija uz podršku A1 Hrvatska i Raiffeisenbank Hrvatska organizira Future of Work: Hybrid online konferenciju posvećenu hibridnom i remote radu kako bismo podijelili sva iskustva i rješenja strukturirana u praktična znanja i vidimo koji su se od tih poteza pokazali učinkovitima.

Damjan Geber iz Brigade će predstaviti istraživanje navika i smjerova za organizaciju i dizajn ureda u (bliskoj) budućnosti koje će zaključiti konkretnim smjernicama za prostore, dok će se Luka Kladarić koncentrirati na availability management za pojedince i tvrtke.

O tome kako radi Automattic, tvrtka koja je puno prije 2020., s više od 1000 zaposlenika, prakticirala potpuni remote rad, reći će nam više njihov Andrija Vučinić.

Uz to, panel rasprava Leadership na daljinu okupit će HR specijaliste, C-level lidere i poslodavce koji će s nama podijeliti svoja iskustva i savjete za najbolje prakse remote i hibridnog načina rada te kako biti dobar lider kada ste većinu vremena fizički udaljeni od svojeg tima.

Kome je Future of Work namijenjen?

Future of Work konferencija bit će savršena za sljedeće profesionalce iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i ostatka regije:

  • HR i employer branding specijaliste i menadžere koji žele nove savjete o tome kako ostati povezan s remote zaposlenicima i kako stvoriti i/ili održati digitalnu kulturu kompanije;
  • Direktore marketinga i PR-a kao i njihove odjele koji u 2021. moraju strateški surađivati s HR-om na stvaranju jedinstvene employee experience strategije;
  • Menadžere IT i drugih sektora koji moraju intenzivno zapošljavati za svoje odjele u digitalnoj ekonomiji i naučiti kako surađivati s HR-om na tome;
  • Developere koji žele saznati što se događa u hrvatskom ekosistemu i što mogu očekivati od hrvatskih poslodavaca

Prijavite se besplatno!

Future of Work: Hybrid konferencija u potpunosti je besplatna!

Pratiti nas možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja, prijavite se za sudjelovanje putem Zooma ispunjavanjem prijavne forme!