AI - od marketinga i iskustva klijenta do učinkovitog programa vjernosti

AI – od marketinga i iskustva klijenta do učinkovitog programa vjernosti

FRODX je pripremio dva stručna seminara (webinara) na temu "Umjetna inteligencija – Od marketinga i iskustva klijenta do učinkovitog programa vjernosti!".

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnom webinaru “Umjetna inteligencija- od marketinga i iskustva klijenta do učinkovitog programa vjernosti”, koji će se održati u srijedu, 15. ožujka od 9,00 do 11,00 sati. 

Na webinaru ćete saznati kako umjetna inteligencija transformira prodaju te kako iskoristi suvremenu tehnologiju za poboljšanje korisničkog iskustva i poticanje rasta prodaje. Istražit ćemo potencijal umjetne inteligencije u poboljšanju angažmana kupaca, personalizacije ponude i zadržavanja kupaca, što u konačnici dovodi do povećanja prihoda i razvoja vjernosti brandu.

Uz pregled najnovijih trendova, strategija i najboljih primjera iz prakse dobiti ćete praktične savjete o tome kako ih primijeniti u vlastitom poslovanju. 

Kroz webinar, koji je podijeljen u dva dijela, vode vas Dejan Blatnik, direktor tvrtke FrodX Hrvatska i Luka Kapović, MarTech specijalist tvrtke FrodX.  Naši stručni panelisti podijelit će svoje uvide i iskustva o tome kako se umjetna inteligencija može integrirati u različite faze korisničkog puta te:

  • Kako smanjiti troškove i povećati fleksibilnost i učinkovitost poslovanja
  • Koje su najnovije AI tehnologije i trendovi ključni u pružanju iznimnog korisničkog iskustva te
  • Kako što bolje upoznati svoje kupce i izgraditi uspješan program vjernosti koji daje rezultate.

Prijaviti se možete besplatno na LINKU i upoznati prednosti koje donosi umjetna inteligencija u vaše poslovanje.

Webinar je namijenjen svim rukovoditeljima u B2C tvrtka,a e-commerce, „brick&mortar“, „brick&click“, odnosno svima koji su već danas svjesni nužnosti prelaska u digitalni svijet.

FrodX tim na projekte digitalizacije i transformacije marketinga i prodaje gleda iz druge perspektive te se fokusira na proizvod i povećanje prodaje. Svojim jedinstvenim, multidisciplinarnim pristupom, uz pomoć tehnologije i vlastitog tima stručnjaka svojim klijetima pomažemo u kulturološkoj i tehnološkoj transformaciji, pogotovo u B2B segmentu.

Prijavite se OVDJE.

Više infomacija o webinaru i predavačima saznajte na FrodX stranicama.