Eventualno. - serija networking događaja koji spajaju event industriju

Eventualno. – serija networking događaja koji spajaju event industriju

Po prvi put okuplja se event industrija na jednome mjestu gdje će se razgovarati o aktualnim izazovima, problemima i rješenjima.

Ako radite u event industriji onda je networking ključan dio svakog poslovanja, a zbog toga LOL Event Management pokreće Eventualno., seriju tematskih networking događaja.

Na njima će se redovito okupljati organizatori, dobavljači i sponzori različitih događanja te razgovarati o aktualnim temama. Uživo sudjelovanje omogućeno je za 20 sudionika dok ostali sudionici event mogu pratiti uživo pomoću streaming servisa.

Nakon svakog panela pripremljen je podcast, a prvi gost je Boris Kovaček, osnivač Weekend Media Festivala koji će pričati o svom ulasku u event industriju, kako su došli do sponzora i zanimljivostima iza scene.

Cilj Eventualno. serije evenata jest okupiti industriju na jednome mjestu, povezivanje i popularizacija event industrije u Hrvatskoj i dijeljenje iskustva. Platforma je zamišljena kao serija panel diskusija kojom će se kroz 11 susreta godišnje obuhvatiti 11 tema.

Teme susreta neće biti unaprijed otkriveni, već će sudionici na licu mjesta saznati temu.

Novosti o eventu možete pratiti na službenoj stranici i Facebook stranici.