Elevator Lab challenge 2020.

Elevator Lab challenge 2020.

Imate rješenje za fintech ili banke?

Elevator Lab Challenge, regionalno je fintech startup natjecanje koje vam može pomoći akcelerirati vaše inovacije i najnovija rješenja u području financijskih tehnologija. Timovi koji se prijave na natjecanje imaju priliku predstaviti svoje projekte pred stručnjacima iz industrije i startup ekosustava. Natjecanje je organizirano kroz lokalna natjecanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a otvoreno je i za startupe iz Crne Gore i Slovenije.

Otvorene prijave za Elevator Lab challenge 2020!

Najbolji startupi iz svakog lokalnog natjecanja dobivaju nagradu od 5 tisuća eura, kao i priliku da projekt predstave Upravi Raiffeisen banke u svojoj zemlji. Prijave su otvorene od 16. rujna i trajat će do kraja dana 31. listopada. Ove će se godine lokalna finala po prvi put održati online, i to 20.11. za Bosnu i Hercegovinu, 23.11. za Srbiju i 26.11. za Hrvatsku.

Regionalni Elevator Lab Challenge završit će gala događajem na kojem će pobjednici natjecanja imati priliku predstaviti svoj projekt stručnom žiriju i publici te osvojiti nagradu od dodatnih pet tisuća eura. Uz to, regionalni pobjednici će održati pitch na International Elevator Lab Demo Dayu u ožujku ili travnju 2021. godine.

Prijavom za sudjelovanjem, startup tvrtke prolaze kroz postupak odabira od strane stručnog žirija, koji se sastoji od stručnjaka iz Raiffeisen banke te uspješnih regionalnih poduzetnika i investitora. Prošle godine smo od žirija čuli dobre uvide za sve koji su se planirati prijaviti, a imali smo priliku razgovarati i s pobjedničkim timom iza startupa Worig koji je osvojio prvi challenge u Hrvatskoj.

Natjecanje provodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit. Prijave za Elevator lab challenge i detaljne informacije o natjecanju, sudjelovanju i nagradama možete pronaći na službenoj stranici.