Edukacija za srednjoškolce: Poduzetnik budućnosti

Edukacija za srednjoškolce: Poduzetnik budućnosti

Postoje brojne prepreke u razvoju poduzetništva u Hrvatskoj, što često sputava mlade, a kako upravo mladi često imaju drugačije i inovativne ideje, pokrenut je projekt Poduzetnik budućnosti.

Ekonomska klinika organizira projekt Poduzetnik budućnosti koji sada izlazi u svojem 6. izdanju. Cilj je svim zainteresiranim i ambicioznim srednjoškolcima pružiti tri vikenda učenja o poduzetništvu i druženja s poznatim poduzetnicima te stručnjacima iz prakse.

Projekt će se odvijati vikendom u tjednima od 2.10. do 17.10. na raznim i lokacijama, a tema projekta je uvod u poduzetništvo u sklopu kojeg će srednjoškolci naučiti više o razvoju marketinške strategije, važnosti istraživanja tržišta, pitchu i neverbalnoj komunikaciji, ali i kreiranju poslovnog modela te plana financiranja.

Kroz predavanja i radionice sudionike će se pripremati za natjecateljsku završnicu gdje će imati priliku predstaviti svoju poduzetničku ideju. Razvijat će Eco Friendly proizvode u timovima tijekom cijelog projekta kako bi se naglasila važnost društveno odgovornog ponašanja.

Za učenike pripremljene su brojne nagrade, certifikat o sudjelovanju, a istaknuto je nekoliko predavača poput Nikole Zeca, Saše Turkovića, Tonija Miluna i Marijana Palića.

Više informacija o projektu i prijavnicu, koju je potrebno ispuniti od 26. rujna, možete pronaći ovdje. Sudjelovanje je besplatno.