eCommAwards

eCommAwards

eCommAwards je ceremonija dodjela nagrada za najbolje domaće webshopove koju 28.3. ove godine ponovo organizira udruga eCommerce Hrvatska u Sky Officeu u Zagrebu.

Na petom eCommAwards natjecanju ocjenjivat će se webshopovi u 6 područja – korisničko iskustvo (UX), optimizacija za tražilice (SEO), pravna usklađenost (Legal), analitika (Analytics), sadržaj i marketing te putovanje kupaca (Buyer’s Journey).

Ocjenjivanje webshopova već tradicionalno obavlja žiri sastavljen od stručnjaka iz svakog područja, a nagrade se dodjelju najboljim webshopovima u svakoj kategoriji te webshopu s najboljim ocjenama iz svih kategorija, koji dobiva titulu najboljeg hrvatskog webshopa 2023.

Svaki webshop koji sudjeluje u natječaju dobiva opširnu, stručnu analizu iz navedenih područja sa savjetima za izmjene i poboljšanje postojećeg webshopa, a sudjelovanje u natjecanju besplatno je za sve punopravne web trgovce članove Udruge.

Prijave traju do 10. ožujka 2023.

Natječaj organizira Udruga eCommerce Hrvatska koja okuplja preko 500 hrvatskih webshopova, a dosad su održali preko 100 događanja koji okupljaju eCommerce stručnjake iz Hrvatske i regije.

Uz eCommAwards natjecanje i stručnu analizu iz 6 područja i već spomenutu pravnu analizu, svi punopravni članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju pravo na besplatnu certifikaciju webshopa, besplatne konzultacije, besplatnu ulaznicu za sva događanja u organizaciji udruge i mnoge druge pogodnosti.

Ako još niste član, a željeli bi postati, prijavite se na stranicama udruge uz kod NETOKRACIJA i ostvarite 20 % popusta za prvu godinu članstva