DUMP-ova škola osnova web programiranja

DUMP-ova škola osnova web programiranja

Udruga DUMP je poznata po edukaciji lokalne zajednice i djeluje više od desetljeća, a najpoznatija edukacija upravo je ova koja je do sada imala 10 izdanja.

Josip Svalina

Udruga mladih programera organizira (DUMP) organizira edukativni ciklus od 5 besplatnih predavanja pod nazivom Škola osnova web programiranja na FESB-u s početkom 2. listopada u 17:00 sati u dvorani A100.

Dumpovci pripremaju ciklus posvećen front-end programiranju na kojem će polaznici savladati proces izrade web stranice. Predznanje nije potrebno jer se kreće od samih osnova programerske logike i osnovnih pojmova poput varijabli, ulaza i grananja. Tijekom prva dva predavanja sudionici će se upoznati s JavaScriptom i pozadinom izrade same stranice, a preostala 3 predavanja uvode u svijet stiliziranja i oživljavanja web stranice pomoću HTML-a i CSS-a.

Predavanja su besplatna, ali potrebna je prijava koja se može obaviti ovdje. Prijave su moguće sve do 1. listopada u 23:59 ili dok se ne prijavi maksimalan broj polaznika. Nakon nekih predavanja polaznike očekuju i nagradni zadaci, a 3 najuspješnijih očekuju i vrijedne nagrade.