DUMP Days

DUMP Days

DUMP Days konferencija koju organiziraju članovi DUMP Udruge mladih programera već šestu godinu okuplja tehnološke divove Hrvatske IT scene na jednom mjestu.

Uz svjetski priznate sponzore među kojima se ističu Blank, Extension Engine, Photomath i Rimac Technology, konferenciji se pridružuju i brojni istaknuti predavači koji će pokriti posljednje trendove iz domena techa, developmenta, dizajna i marketinga. Praktične radionice jedinstvena su prilika da se sudionici upoznaju s najmodernijim tehnologijama i tehnikama korištenim u struci.

Sponzorski štandovi firmi otvoreni su za sve posjetitelje, a nalaze se u atriju i akvariju
fakulteta. Kratki speed dating intervjui su idealan način za predstaviti sebe i svoje životopise poslodavcima! Uz Fly Talks, tu su i Campfire Talks, mini panel rasprave između brojnih profesionalaca i publike.

Naravno, Fly Talks nije jedini način kako doći do posla. Sve sponzorske firme koriste
konferenciju kao idealnu priliku da se upoznaju s mladima koji polako kreću u poslovne vode. Svi imaju priliku ostaviti na štandovima svoje životopise, a i pobliže se upoznati s poslom koji obavljaju te kulturom firme preko njihovih predstavnika.

Na drugom danu konferencije proglasit će se i pobjednici koji će osvojiti nagrade poput Quest 2 VR-a, drona, pametnog sata, slušalica i još puno drugih. Za sudjelovanje potrebno je samo prijaviti se u DUMP Days aplikaciju i skupljati bodove, za koje se kodovi mogu pronaći na sponzorskim štandovima i na kraju svih predavanja.

Vrata konferencije otvorena su za sve koji žele kročiti u poslovni svijet. Prijavite se na
days.dump.hr i pridružite se novoj generaciji digitalaca.