Job Fair Meetup 2021.

Job Fair Meetup 2021.

Umrežite se s vrhunskim poduzećima i ulovite njihove poslovne ponude na drugom Job Fair Meetupu!

Drugi #jobfairmeetup ponovno okuplja vrhunska, tehnološka poduzeća iz različitih industrija te brojne studente FER-a i drugih srodnih fakulteta STEM usmjerenja

U organizaciji Fakuleta Elektrotehnike i Računarstva, Centra karijera FER-a, Saveza studenata FER-a (SS FER) i Kluba studenata elektrotehnike (KSET) od 10. do 14. svibnja 2021. godine održat će se drugi Job Fair Meetup. Ležerno umrežavanje, razmjenjivanje znanja i iskustava te stjecanja novih vještina će sve posjetitelje na neformalan način upoznati s aktualnim tehnološkim temama te mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere u Hrvatskoj. 

Job Fair Meetup nudi jedinstvenu priliku spajanja proaktivnih studenata i vrhunskih poduzeća radi međusobnog umrežavanja i razmjene iskustva. Uz upoznavanje s velikim brojem poduzeća i istraživanjem njihovih otvorenih pozicija, studenti će moći steći i nove vještine kako bi postali konkurentniji za tržište rada. 

Job Fair Meetup imat će ograničen broj sudionika, a prijave počinju početkom travnja kada se i otvara baza životopisa koja će sadržavati životopise svih sudionika, a njeno ispunjavanje je način za dobivanje ulaznice. 

Prijaviti se možete na internetskoj stranici Job Fair Meetupa, kao i pronaći detalje o pojedinim poduzećima koja će sudjelovati ove godine.

Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.