DK Home 2021.

DK Home 2021.

Ljetna pozornica Tuškanac ovog će ljeta ugostiti neka od najvećih imena regionalne digitalne industrije.

DK Home je novi-stari brend na domaćoj digitalnoj sceni. Naime, organizatori poznatih Dana komunikacija odlučili su se osmisliti spin-off događaj rovinjskog festivala pod nazivom DK home kako bi posvetili nekoliko dana domaćim idejama i, kako kažu – domaćoj pameti.

Kao i na Danima komunikacija, i u Zagrebu nas ove godine čekaju dodjele tri poznate nagrade: Effie, MIXX i IdejaX. Tako ćemo saznati najbolje stručnjake, najbolje projekte i najbolja znanja, ističu organizatori.

Broj posjetitelja je, u skladu s epidemiološkim mjerama, ograničen, ali možete se prijaviti na događaj putem službenih stranica i možda uz malo sreće ugrabiti svoje mjesto. Svi koji svoje kotizacije ne nabave na vrijeme bit će upisani na listu čekanja.

Dunja Ivana Ballon, direktorica Dana komunikacija i Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA), ističe:

Dok čekamo prestanak generičkih poruka o neizvjesnosti i završetak najveće viralne kampanje koju je svijet vidio, jedva čekamo da se kao struka podružimo uživo i sigurno u zelenilu Tuškanca gdje se kreativne baterije pune na sunce, ljubljenje i grljenje ostavlja na ulazu, a jedini spomen neizvjesnosti smije biti small talk o vremenskoj prognozi.

Više informacija pronađite na stranicama Dana komunikacija!