DiscussIT: financijska industrija i IT

DiscussIT: financijska industrija i IT

Digitalizacija, financije i internetska sigurnost idu ruku pod ruku pa ne čudi da su to teme i novonajavljenog DiscussIT eventa koji po prvi puta ovog svibnja organizira Combis. Na ovom digitalnom događaju razgovarat će se o nizu aktualnih digitalnih tema, a na raspravi će sudjelovati stručnjaci iz područja IT-ja i financija.

Promjene u financijskim institucijama uvjetovane sve većom popularnosti kriptovaluta, budućnost banaka i njihova prilagodba na digitalni novac i plaćanje njime te budućnost plaćanja gotovinom bit će samo neke od tema o kojima će se govoriti na DiscussIT-ju u svibnju. O njima će govoriti predsjednica uprave Raiffeisenbank Hrvatska Liana Keserić, guverner HNB-a Boris Vujčić, glavni direktor Combisa Goran Car, poduzetnik Hrvoje Prpić i član uprave Sberbanka Roberto Bitunjac.

Osim tema kriptovaluta i novih fintech rješenja, govorit će se i o informacijskoj sigurnosti, odnosno o tome koliko smo danas svjesni opasnosti digitalnog svijeta te kako financijske institucije promatraju informacijsku sigurnost.

Događaj će se prenositi uživo na Combisovom YouTube, Facebook i LinkedIn kanalu.

Jesmo li spremni na sve promjene koje sa sobom nosi digitalizacija?Saznajte 5. svibnja od 11 sati na Combisovom panelu DiscussIT. Vidimo se!➡ https://www.combis.hr/discussit

Posted by Combis on Thursday, April 29, 2021