Digitalna karijera FER: Kako razviti uspješnu developersku karijeru

Digitalna karijera FER: Kako razviti uspješnu developersku karijeru

Budući da je u kriznim situacijama iznimno važno njegovati poduzetni duh, Netokracija nastavlja s projektima koji će motivirati buduće generacije IT stručnjaka.

Nakon prvog uspješnog meetup-a na varaždinskom FOI-ju, Netokracija i Centar karijera FER-a organiziraju online meetup Digitalna Karijera: Kako razviti uspješnu developersku karijeru!  Meetup će se koncentrirati na uspješne priče uz uvodno predavanje i panel raspravu stručnjaka iz top hrvatskih IT kompanija.

Uvodno predavanje održat će Marin Šarić (OptimoRoute), koji će se potom pridružiti Luki Samaržiji (Hrvatski telekom), Josipu Stuhli (Sofa Score), Darku Gebaei (Agrivi) i Nikolini Relić (Centar karijera FER-a) u panel raspravi Kako razviti uspješnu developersku karijeru gdje će podijeliti savjete i praktične primjere.

Besplatno se prijavite

Prijavi se na ovaj obrazac za sudjelovanje na Digitalnoj karijeri na FER-u 13.11. i detalji za sudjelovanje će ti uskoro stići na mail!

Meetup možete zabilježiti putem službenog Facebook događaja, a više informacija o događaju možete pročitati na službenoj web stranici.