Digital Takeover 2020.

Digital Takeover 2020.

Digital takeover čeka nas ovog rujna, nakon što je zbog pandemije premješten sa datuma u ožujku.

Digital Takeover 13.3.2020. u Zagreb dovodi Marca Randolpha, suosnivača globalnog streaming servisa Netflixa te jednog od najvećih financijskih i tehnoloških genija i investitora. Uz njega ćete moći čuti i predavanje jednog od najboljih hrvatskih inovatora i poduzetnika, Mate Rimca, osnivača i direktora tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes.

Digital Takeover ove godine na novoj i većoj lokaciji, prostoru Zagrebačkog velesajma, okuplja najutjecajnije kompanije, vodeće decision-makere domaćeg i regionalnog tržišta i digitalne eksperte te nudi potpuno novi doživljaj edukacije, inspiracije i networkinga. U jednom danu, na više od 7 000 četvornih metara Digital Takeover pruža i jedinstvenu priliku za stvaranje kvalitetnih poslovnih odnosa u sjajnoj klimi s više od 2 500 posjetitelja.

Na ovogodišnjem izdanju Takeovera gostovat će više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača i više od 40 expo izlagača. Na konferenciji će govoriti i Jean-Jacques Vandenheede, stručnjak za trendove u maloprodaji koji će govoriti o tome kako prevladati poslovne izazove u doba pandemije, što je nešto o čemu bi svi mogli poslušati nekoliko rečenica.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama.

EDIT (9.7.2020): Ovogodišnji Digital Takeover odgađa se zbog najnovije epidemiološke situacije u zemlji i okruženju, prenose organizatori – 24 sata. Novi datumi konferencije su 8. i 9. rujna.