Digital Takeover 2020.

Digital Takeover 2020.

Digital takeover čeka nas ovog rujna u digitalnom izdanju.

Digital Takeover 13.3.2020. u Zagreb dovodi Marca Randolpha, suosnivača globalnog streaming servisa Netflixa te jednog od najvećih financijskih i tehnoloških genija i investitora. Uz njega ćete moći čuti i predavanje jednog od najboljih hrvatskih inovatora i poduzetnika, Mate Rimca, osnivača i direktora tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes.

Digital Takeover je ove godine na novoj i većoj lokaciji, prostoru Zagrebačkog velesajma, trebao okupiti najutjecajnije kompanije, vodeće decision-makere domaćeg i regionalnog tržišta i digitalne eksperte te nudi potpuno novi doživljaj edukacije, inspiracije i networkinga. Na žalost, zbog novonastale situacije to neće biti moguće, ali to ne znači da konferencije neće biti!

Na ovogodišnjem izdanju Takeovera gostovat će više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača i više od 40 expo izlagača. Na konferenciji će govoriti i Jean-Jacques Vandenheede, stručnjak za trendove u maloprodaji koji će govoriti o tome kako prevladati poslovne izazove u doba pandemije, što je nešto o čemu bi svi mogli poslušati nekoliko rečenica.

Zbog pandemije kronavirusa konferencija će se održati digitalno, a svi zainteresirani mogu preuzeti svoje ulaznice besplatno putem sustava Entrio!

Više informacija o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama.

EDIT (9.7.2020): Ovogodišnji Digital Takeover odgađa se zbog najnovije epidemiološke situacije u zemlji i okruženju, prenose organizatori – 24 sata. Novi datumi konferencije su 8. i 9. rujna.

EDIT (20.8.2020.) Digital Takeover seli se na digitalne platforme zbog pandemije koronavirusa.