Digital Takeover 2020.

Digital Takeover 2020.

Jedna od najzanimljivijih konferencija godine u Zagrebu, Digital Takeover, ove godine dovest će suosnivača Netflixa, Matu Rimca i mnoge druge poznate govornike.

Digital Takeover 13.3.2020. u Zagreb dovodi Marca Randolpha, suosnivača globalnog streaming servisa Netflixa te jednog od najvećih financijskih i tehnoloških genija i investitora. Uz njega ćete moći čuti i predavanje jednog od najboljih hrvatskih inovatora i poduzetnika, Mate Rimca, osnivača i direktora tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes.

Digital Takeover ove godine na novoj i većoj lokaciji, prostoru Zagrebačkog velesajma, okuplja najutjecajnije kompanije, vodeće decision-makere domaćeg i regionalnog tržišta i digitalne eksperte te nudi potpuno novi doživljaj edukacije, inspiracije i networkinga. U jednom danu, na više od 7 000 četvornih metara Digital Takeover pruža i jedinstvenu priliku za stvaranje kvalitetnih poslovnih odnosa u sjajnoj klimi s više od 2 500 posjetitelja.

Trenutno su u prodaji early bird kotizacije za događaj koje možete osigurati do kraja siječnja.

EDIT (9.3.2020): Ovogodišnji Digital Takeover odgađa se zbog najnovije epidemiološke situacije u zemlji i okruženju, prenose organizatori – 24 sata. O novom datumu i svim drugim detaljima održavanja ovog velikog događaja provjerite više na službenim stranicama samog događaja.