Digital Labin

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Digital Labin

Nakon gotovo dvije godine pauze, ponovno kreće rudarenje znanja u Labinu.

Dvodnevna ICT konferencija u Labinu ponovo će okupiti profesionalce iz IT industrije, digitalne dizajnere i developere iz cijelog svijeta koji će osim jedinstvenih radionica održati i inspirativne govore o posljednjim tehnologijama i praksama iz IT industrije. Ove godine konferencija će se održati na dvije pozornice – Hangar Arena (Design & UX) te Mine HAll (Dev & Data).

Neka od vodećih svjetskih ICT imena pričat će više o najnovijim trendovima iz industrije. Neka od potvrđenih imena na ovogodišnjoj konferenciji su Freek Van der Herten, backend developer u belgijskoj tvrtki Spattie; inovativna i jedinstvena osnivačica i direktorica španjolskog Anton&Irene – Irene Pereyra; osnivač, vlasnik i kreativni direktor u danskoj Spring/Summer Pelle Martin, a tu su i važna hrvatska imena kao što je Flutter Team Lead Vlaho Poluta iz Infinuma.

Prijave za sudjelovanje na Digital Labin moguće su na službenoj stranici konferencije. Stranica pruža sve informacije o kupnji Early Bird kotizacija, ali i smještaju u vrhunskim hotelima čiji će smještajni kapaciteti zbog velikog interesa biti popunjeni već u idućih nekoliko tjedana, stoga organizatori pozivaju na ranije prijave.