Digital Lab.In 2019.

Digital Lab.In 2019.

Poznati frontend arhitekti, kod čarobnjaci, dizajn specijalisti i kod mentori iz cijelog svijeta dolaze kako bi održali radionice i govorili o zadnjim tehnologijama i praksama iz IT industrije.

Drugo izdanje izuzetno zanimljive konferencije Digital Lab.In održat će se ove godine koncem rujna u prekrasnom ambijentu grada Labina u unutrašnjosti Istre. Konferencija će okupiti vrsna imena domaće i svjetske tehnološke scene, a govorit će se o dizajnu, developmentu i općenito digitalnom poslovanju.

Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja ove konferencije koje je ostavilo izuzetno dobar dojam na sve posjetitelje, Labin je na dobrom putu da postane jedna od nezaobilaznih stanica za svakog koga zanima išta digitalno. U programu 2019. goste očekuje 12 govornika i 5 radionica, a dosad su najavljeni Kene Udeze (Booking.com), Daisy Potfer (Immersive Garden), Harry Roberts (Css Wizardry), Mario Šestak (Bornfight), Gerard Sans (AWS), Ricardo Čerljenko & Mateo Hrastnik (Lloyds Design).

Također nas očekuju i radionice iz raznih područja dizajna i developmenta na kojima će sudionici moći učiti od najboljih stručnjaka iz industrije

Drugo izdanje Digital Lab.ina održat će se u 27. i 28. rujna u Labinu. Više informacija o konferenciji možete pratiti na web i facebook stranicamaEarly bird ulaznice po povoljnijim cijenama dostupne su preko linka.

Novosti možete pratiti i na ostalim platformama konferencije: InstagramTwitterLinkedIn.