Devcademy

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Devcademy

Jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj, Agency04, već petu godinu u nizu organizira najveću besplatnu školu programiranja.

Ove godine popularni Summer School promijenio je ime u Devcademy te polaznicima nudi mnoštvo novih edukativnih smjerova i programa. Uz učenje razvijanja složenih Java aplikacija uz pomoć Spring Boota, polaznici će moći naučiti i Angular, React, .NET ili Flutter.

Cijeli program traje 6 tjedana, a sastoji se od online tečajeva, tjednih zadataka i 1:1 mentoriranja. Mentore čine najiskusniji inženjeri iz redova Agency04, koji polaznicima stoje na raspolaganju kroz čitavo razdoblje edukacije. Za pohađanje Devcademyja nije potrebno fizički biti u Zagrebu.

Dovoljan je dobar internet i malo dobre volje. Mnogi dosadašnji polaznici završili su edukaciju bez da su “izgubili” ljeto.

Devcademy starta 18. srpnja, a završava dvodnevnim Hackathonom, 28. kolovoza. Za vrijeme Hackathona polaznici rade u timovima, a pobjednici osvajaju vrijedne nagrade. Prijave traju do 30.6., ali kandidatima iz Agency04 savjetuju prijaviti se što prije, budući da već sada vlada veliki interes za programima, a mjesta su ograničena.

Prijaviti se možeš ovdje.