D-Talk

D-Talk

Nakon uspješnog predstavljanja u Sloveniji, serija događaja D-Talk stiže i u Hrvatsku!

Jeste li znali da vertikalni format na raznim društvenim mrežama konzumira čak 1,5 mrd korisnika? Unatoč činjenici da se mreže poput Snapchata i TikToka povezuju uglavnom sa tinejdžerskom generacijom, broj starijih korisnika je u stalnom porastu te trenutno više od 25% aktivnih korisnika pripada dobnoj skupini od 20 do 39 godina.

DD Studios i bold.group u suradnji s Httpool Hrvatska predstavljaju D-Talk, seriju događaja, koje će se pozabaviti trenutno najpopularnijim i najbrže rastućim digitalnim platformama koje koriste vertikalni format. Svoje znanje i iskustvo s nama će podijeliti razni stručnjaci koji se u svom svakodnevnom radu susreću s vertikalnim formatom.

U prvom dijelu premijerne epizode će  Domen Dan Gaiman, direktor agencije DD studios i  Matej Rimanič, koji je među više od 70.000 prijavljenih radova izabran kao najbolji TikTok kratki video na Filmskom festivalu u Cannesu, upoznati s vertikalnim video formatom i kako svatko može postati kralj ili kraljica ovog formata.

Kasnije će  Ilijane Banjac, Client Partnera za Snapchat iz Httpoola, istražiti Snapchat platformu i saznati zašto neki od vodećih globalnih i regionalnih brendova svake godine uključuju Snapchat u svoju medijsku strategiju.

Aljaž Peklaj, partner i strateški direktor u agenciji bold.group, predstavit će globalne primjere dobre prakse i što nam vertikalni video donosi u 2023. godini.

Više informacija o samom događaju i prijavnicu možete pronaći na službenoj stranici samog događaja.

Sudjelovanje na događaju je za sve sudionike besplatno, a možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na linku boldgroup.hr/d-talk-hrvatska.