CS:GO Adria prvenstvo 2021.

CS:GO Adria prvenstvo 2021.

Peta jubilarna sezona CS:GO Adria prvenstva koje je prije bilo poznato kao CSadria prvenstvo donosi nam nikada veći nagradni fond i kvalitetu.

Jedan od najpoznatijih regionalnih turnira u igri Counter Strike: Global Offensive velika je stvar za sve regionalne igrače i timove. Dok prošle godine nismo gledali finale uživo, finala prije toga bila su izuzetno popularna kod regionalnih igrača. Treba spomenuti kako je ovaj turnir jedan od rijetkih CS:GO turnira u Hrvatskoj i upravo zbog toga nastup na njemu žele osigurati sve ekipe iz regije.

Na turnir su direktno pozvane i četiri najbolje ekipe regije: 4glory, Good Game, Onliners i Onyx.

Ovogodišnji turnir počinje otvorenim kvalifikacijama koje će se igrati početkom lipnja, a završit će velikim finalom 17. srpnja koji će se, ovisno o epidemiološkim mjerama, održati uživo ili putem interneta. Odigrat će se dvije runde otvorenih kvalifikacija iza kojih će se igrati grupna faza i na kraju veliko finale.

Nagradni fond turnira iznosi 4.000 eura, a organizatori napominju kako sudionike čekaju i hardverske nagrade partnera Predator. Ako smo vas zaintersirali, svakako se prijavite na prvenstvo i možda osvojite dobar dio nagradnog fonda!