CRO WEB 3

CRO WEB 3

U gaming inkubatoru PISMO održava se konferencija CRO WEB 3 namijenjena poticanju digitalne transformacije malih i srednjih poduzeća te javnog sektora sa fokusom na prednosti koje donosi umjetna inteligencija, gamifikacija, Blockchain i Internet of Things.

Poticanje digitalne transformacije malih i srednjih poduzeća te javnog sektora sa fokusom na prednosti koje donosi umjetna inteligencija, gamifikacija, Blockchain i Internet of Things, teme su kojima će se baviti konferencija CRO WEB 3. Konferencija se održava u petak 3. ožujka u Novskoj u prostoru inkubatora PISMO 2.

Gosti kao i panelisti su domaći i strani tehnološki stručnjaci, a sve sudionike očekuju i panel rasprava, te izbor različitih radionica. Također, najavljena je i demonstracija MetaCOP Metaversea. Ovom konferencijom Javna ustanova Regionalni koordinator SMŽ ujedno započinje provedbu projekta AI & GAMING JURK EDIH vrijednog 2,3 milijuna eura za što su sredstva stigla iz programa Europske komisije.

Neki od gostiju konferencije su CEO The Metaverse Institute Dr. Christina Yan Zhang, Erik Kapfer (Pattern City), Bojan Hadžisejić (Nephos d.o.o.), dok su u panel raspravu uključene tvrtke DEVLA, Prilika Group, HashNET d.o.o., ZUNO games

Praćenje konferencije je besplatno, a sudionici se prijaviti mogu putem linka.