CRO Commerce 2022

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

CRO Commerce 2022

Posljednjih nekoliko godina, eCommerce je doživio velik rast u cijelom svijetu pa tako i u Hrvatskoj gdje se sve više ljudi okrenulo online kupovini.

Kakve promjene su se dogodile najbolje zna udruga eCommerce Hrvatska koja već godinama provodi najveće eCommerce istraživanje u Hrvatskoj gdje kupce ispituje o njihovim navikama kupovanja na internetu. Istraživanje se provodi u suradnji s članovima udruge, a prošle godine je sudjelovalo više od 4000 ispitanika. 

Rezultati ovogodišnjeg istraživanja će se predstaviti na eCommerce konferenciji CRO Commerce powered by Paket24, koja će se održati 7. listopada ove godine u zagrebačkom Krašu.   

Ovo je četvrta po redu konferencija u organizaciji trgovaca, a osim prezentacije rezultata istraživanja možete poslušati predavanja i panele na kojima će sudjelovati brojni eCommerce stručnjaci iz Hrvatske i regije. 

Tema ovogodišnje konferencije je Experience the future kojom se želi motivirati sudionike da se okrenu prema budućnosti i educirati ih za sve što ona donosi u svijetu online prodaje. Za većinu eCommerce trgovaca, pandemija je donijela pozitivne rezultate i ovo je pravi trenutak da trgovci razviju svoje online poslovanje i primjene sve promjene koje su se dogodile u potrošačkim navikama. 

Konferenciju možete pratiti online ili uživo, a cijena je 1000 kn za online praćenje, odnosno 1500 kn za fizičko praćenje u Krašu. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije. Također, eCommerce Hrvatska pripremila je i kod kojim čitatelji Netokracije ostavaruju 20% popusta: NETOKRACIJA20