Creativity for Good - Masterclass s Thomasom Kolsterom

Creativity for Good – Masterclass s Thomasom Kolsterom

Thomas Kolster, začetnik oglašavanja sa svrhom, dolazi u Zagreb kako bi ponudio znanje kojim je doveo u top formu Fortune 500 kompanije, startupe, agencije i neprofitne organizacije.

Mr. Goodvertising, ili pravim imenom Thomas Kolster, dolazi održati radionicu na HOWtoWOW!, akademiju koja želi pružiti razna znanja od strategija, poslovanja, PR-a i dizajna pa do kreativnosti te ideja koje pružaju trenutnu inspiraciju. Radionica će se održati uživo u Rougemarin Parku.

Thomosva radionica Buffet of Good Ideas – Creativity for Good powered by Mastercard ponudit će znanje kojim je Thomas doveo u top formu Fortune 500 kompanije, startupe, agencije i neprofitne organizacije. Svojom dugogodišnjom suradnjom s najvećim svjetskim festivalom kreativnosti Cannes Lions, Thomas širi svoje inovativne ideje diljem svijeta kao član žirija ili predavač na Lions School of Creativity.

Više informacija o radionici i prijavnicu možete pronaći ovdje ili možete se javiti na mail h2w@hura.hr. Također, Mastercard je pripremio posebnu ponudu za svoje članove i nju možete pronaći ovdje.