Career Paths Connects

Career Paths Connects

Tanya Golešić, predsjednica uprave modnog carstva Jimmy Choo, Hrvatica koja drži sve konce visoke mode u New Yorku, u sklopu novog projekta Career Paths Connects želi svoj put i uspjeh približiti mladima.

Ovaj luksuzni brend, zasigurno najpoznatijih štikli na svijetu, kruna je karijere poznate Hrvatice, ali i dokaz kako se mukotrpan rad u kombinaciji s ambicijom uvijek isplati. Ova uspješna poslovna žena, s dugogodišnjom karijerom u modnoj industriji, svoju je profesionalnu karijeru gradila u tvrtkama poput Canada Goose Inc., obnašala je i poziciju Senior Vice President of Global Sales & Business Planning za Marc by Marc Jacobs, kao i izvršne pozicije u Jones Group i Ralph Lauren Corp. Trenutno je i direktorica udruženja modne obuće u New Yorku (Fashion Footwear Association of New York), a unatoč tomu nikada nije zaboravila svoje podrijetlo te domovinu kojoj se uvijek rado vraća.

Kao žena sa zaista impresivnom svjetskom karijerom pozvana je da bude dijelom skorašnjeg projekta pod nazivom Career Paths Connects, koji će se održati 25. siječnja u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Career Paths osnovan je  2014. u Milanu u Italiji, a radi se o sjajnom projektu koji potiče mlade na obrazovanje i pomaže im pri pravom odabiru istoga. Zamišljen je kao mjesto gdje će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima, poput Tanye Golešić, jasnije definiraju gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva.

Career Paths spaja mlade i stručnjake

Od 10 do 17 sati posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School približit će svoje svjetonazore i kriterije budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete.

Također, na sajmu će biti prisutne respektabilne ljetne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima, čije dobne skupine započinju s 12+, što čini “Career Paths Connects” odličnom prilikom i za mlađe uzraste. Iznimna je to prilika da se sve nedoumice, zbunjenost, ali i nesigurnost u odabiru pravog karijernog puta svedu na minimum, uz personalizirani, individualni i drugačiji pristup profesionalnom životu.

Upravo bi se susret i razgovor s uspješnim stručnjacima koji su, koliko se god to sada čini nezamislivim, također jednom bili u nedoumicama u kojima se trenutno nalaze mnogi mladi, mogao pokazati kao pravi motivator i poticaj ostvarivanja ambicija.

Ovaj sajam odlična je prilika za sve mlade, one koje žele ostati u Hrvatskoj, kao i one koji žele ostvariti bogate međunarodne karijere. Pravo je mjesto za povezivanje mladih umova s iskusnim stručnjacima, što je uistinu prekrasna priča o nesebičnom prenošenju znanja na mlade generacije.

Više informacija o samom događaju i rasporedu pronađite na službenim stranicama.