Business Future in Croatia

Business Future in Croatia

Nakon uspješnog izdanja pilot projekta AIESEC-a u Hrvatskoj koji je prošle godine privukao mnoštvo mladih ljudi, lokalni tim AIESEC-a u Zagrebu započeo je s organizacijom drugog izdanja, mjesec dana nakon realizacije konferencija lokalnih timova Osijeka i Zadra.

Business Future in Croatia u Zagrebu se oslanja na građenje potencijala, znanja i ostanka u Hrvatskoj, a konferencija će se održati 14. 01. 2023. u prostoru MM dvorane Studentskog Centra Zagreb (Savska cesta 25) s početkom u 10:30.

Ovogodišnje izdanje sadržavat će dvije panel rasprave, a predviđa se i predavanje iznenađenja. Ove godine fokus zagrebačkog izdanja je na OPG-ovima i sinergijama između poduzeća s temom “Sinergija velikih i malih poduzeća”. Osim predavanja i panela, sudionici će imati priliku sudjelovati i u case studyju s temom “Kako spojiti nespojivo.”

Ove godine pripremljen je bogati repertoar s panelistima: Krešimir Bešir iz Podravke, Leticija Hrenković iz Agrokluba, Antonija Šoštarić iz AGRIVI-ja, Luka Jureško iz Submarinea, Ivan Lauc iz Plodovi.hr, Nikolina Novinić iz Destinove i Goran Vrabec iz Volim ljuto. Moderatorica oba panela je Dragana Gucanin.

Svi zainteresirani se mogu besplatno prijaviti na linku i biti u toku s društvenim mrežama.