BlockSplit 3 - Web3 Conference

BlockSplit 3 – Web3 Conference

U srcu Splita započinje najveća regionalna blockchain konferencija

Nakon dvije godine pauze, konferencija BlockSplit vraća se u grad pod Marjanom. BlockSplit je najveća regionalna konferencija za industriju blockchaina i kriptovaluta, a treće izdanje, pod nazivom BlockSplit 3, održat će se od 23. do 25. svibnja u Hrvatskom domu.

UBIK – hrvatska krovna udruga za blockchain i kriptovalute, a ujedno i organizator konferencije, najavljuje najveće izdanje konferencije do sada. Više od 30 stručnjaka za blockchain, od programera do poslovnih lidera, predstavit će se na BlockSplitu 3.

Među govornicima je Bruno Škvorc, osnivač RMRK najnaprednijeg NFT protokola na svijetu, Julien Bouteloup, osnivač i izvršni direktor Stake Capital-a, Zaki Manian, suosnivač Sommelier-a i Iqulusion-a i mnoga druga zvučna imena iz cijelog svijeta.

Konferencija za cilj ima ubrzati rast i razvoj industrije te pružiti priliku pojedincima i organizacijama za ulazak u Web3. Tako će sljedeći tjedan svi sudionici imati priliku sudjelovati u brojnim radionicama, predavanjima i panelima na temu DeFi, NFT, DAO, regulations.