Befriend your impostor (Google I/O Extended)

Befriend your impostor (Google I/O Extended)

Sindrom varalice je nešto o čemu se ne govori mnogo, ali svi ga osjećamo vrlo često. Upravo on je tema događaja Befriend your impostor koji se održava u lipnju.

Niz događaja koji prate Googleovu I/O konferenciju, Google I/O Extended, ove će godine imati i svoju Hrvatsku verziju. Ovaj digitalni događaj sastojat će se od radionice i panel rasprave na temu sindroma varalice.

Osjećaj da ste lažni i varalica iako ste uspješni je nešto što muči mnoge od nas, a iako se možda pitate jeste li uopće zaslužili biti na mjestu na kojem se nalazite odgovor je gotovo uvijek – da. No, kako se boriti protiv ovih misli i kako uočiti sindrom varalice prije nego vam naškodi u karijeri?

Upravo su za to osmišljene radionice i panel rasprava o kojima danas govorimo, a nudit će praktične uvide i tehnike te pružiti prostor za razmišljanje o tome kako uočiti ovaj problem i što možete učiniti kako biste s njime upravljali.

Predavanje na prvom danu događaja održat će Laura Cincera, programska menadžerica u Googleu, a drugoga dana Sara Tilly iz Infobipa, Vladimir Tomislav Katušić iz Develora i Mateja Bartolović iz agencije Cinnamon raspravljat će kako biti jači od ovog zanimljivog fenomena modernog doba.

Sve informacije o događaju možete pronaći putem službene Meetup stranice, a a za više informacija o ovogodišnjem I/O događaju također preporučujemo službene stranice.