Advanced Technology Days 2022

Advanced Technology Days 2022

Dvodnevna konferencija Advanced Technology Days donosi više od 60 predavanja u režiji više od 50 domaćih i stranih predavača. Kotizacije za konferenciju su trenutno dostupne po Early Bird cijeni.

Objavljen je raspored Advanced Technology Days konferencije koja će se održati u zagrebačkom Cinestar Arena Centru 29. i 30. studenog 2022. Domaće IT stručnjake očekuje više od 60 predavanja te 60 domaćih i stranih predavača koji će ih upoznati s novim tehnološkim rješenjima i dosezima te predstaviti uspješne primjere iz prakse.

Od GitHuba i Azurea do developerskih navika

Konferenciju će otvoriti Tomislav Tipurić (Nephos), Chris Reddington (GitHub), Sead Ahmetović (We Are Developers), Damir Dobrić (Daenet) i Ivan Marković (Unitfly).

Prokomentirat će najnovija zbivanja, nove trendove i proizvode u svijetu IT-ja te kroz nekoliko demonstracija pokazati najnovija tehnološka rješenja. Chris Reddington održat će i predavanje From ‘it works on my machine’ to ‘it was written by a machine’ tijekom kojeg će predstaviti GitHub Codespaces i GitHub Copilot te objasniti kako developerima pomažu da budu još produktivniji.

Damir Dobrić govorit će o najboljim Azure praksama i pokazati arhitekturu kompleksnih rješenja koja je razvio sa svojim timom. Igor Pavleković (Microsoft) održat će dva predavanja, Hunting threads accross the board, na temu automatizacije sigurnosti i KQL industrijskog standarda, te Buy Zero Trust – a few kilos of it o Zero Trust konceptu kontinuirane kontrole sigurnosti.

Drugog konferencijskog dana Luka Abrus (Five), Adnan Pavlović (WeAreDevelopers), Damir Dobrić i Tomislav Tipurić na panelu će razgovarati o najtraženijoj profesiji današnjice – developerima. We Are Developers, najveća zajednica developera u Europi, ove godine je napravila istraživanje koje je ispitalo navike programera te istaknulo njihove zahtjeve.  Rezultate istraživanja predstavit će tijekom panela, a oni tvrtkama mogu pomoći da postanu atraktivni poslodavci slušajući želje, vrijednosti i potrebe developera. Sudionici će se dotaknuti i teme što danas uopće znači biti developer, kako učiti, graditi karijeru i općenito napredovati u IT svijetu današnjice.

Kotizacije za Advanced Technology Days trenutno su dostupne po Early Bird cijeni od 1.499,37 kn + PDV, a mogu se nabaviti putem linka.