Advanced Technology Days

Advanced Technology Days

Posljednje dvije godine IT sektor u Hrvatskoj ostvario je brojne uspjehe, tehnologija je postala oslonac za poslovanje svim industrijama, a tijekom 2020. dobili smo i prva dva jednoroga.

U skladu s aktualnim zbivanjima, konferencija donosi 9 ključnih tema: multi-cloud svijet, razvoj web rješenja, razvoj mobilnih rješenja, serverless tehnologije, kontejneri i DevOps, moderne podatkovne tehnologije, umjetna inteligencija, hibridni oblak i poslovna IT rješenja.

Proces stvaranja sadržaja odvija se putem nominacija predavanja – svi zainteresirani mogu ovdje prijaviti svoja predavanja do 2. studenog. Programski odbor će među prijavljenima odabrati najkvalitetnija predavanja, vodeći se kriterijima aktualnosti tema, tehnološke dubine i kvalitete predavača.

Tijekom dva konferencijska dana sudionici će moći čuti 50-ak predavanja koja će se odvijati u režiji vodećih domaćih IT stručnjaka te istovremeno u četiri programska smjera. Naglasak će biti na zanimljivim slučajevima primjene pojedine tehnologije, predavanjima koja će dati dublji uvid u pojedina rješenja i alate te prilikama za međusobno druženje i razmjenu iskustava sudionika i predavača.

Konferencija će se održati uživo u Mozaik Event Centru u Zagrebu uz ograničen broj sudionika obzirom na važeće epidemiološke mjere. Svoju ulaznicu možete kupiti ovdje, a early bird ulaznice dostupne su do 15. studenog.