5. HR konferencija Autentična organizacija

5. HR konferencija Autentična organizacija

Koje su to prave, autentične organizacije koje žive ono što govore i govore ono što žive? Doznajte na 5. HR konferenciji 9. prosinca!

Cilj konferencije je pokazati kako se suočiti s izazovom koji donosi raznolikost a ostati vjeran sebi – autentičan, te biti prihvaćen, imati utjecaj u društvu i djelovati za opće dobro.

Autentična organizacija – stvaranje i njegovanje autentičnosti organizacije, lidera i pojedinaca tema je 5. HR konferencije koja će se održati 9. prosinca 2021. u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Organizatori konferencije su Lider i Udruga U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj), partneri su Najbolji poslodavac i MojPosao a Hrvatski Telekom je srebrni sponzor konferencije.

Cilj konferencije je pokazati kako se suočiti s izazovom koji donosi raznolikost a ostati vjeran sebi – autentičan, te biti prihvaćen, imati utjecaj u društvu i djelovati za opće dobro. 

Da bi se to postiglo treba razumjeli autentičnost, a  konferencija će dati odgovor na pitanja: koje su to prave, autentične organizacije koje žive ono što govore i govore ono što žive, kako kreirati okruženje autentičnosti, koji su autentični ljudi, kako ih naći i zadržati, kako autentični lideri kreiraju okruženje u kojem svatko može ostvariti svoj potencijal, te koliko je autentičnost nepromjenjiva karakterna osobina, a koliko izbor.

Uime Udruge U4HR na konferenciji će sudjelovati Hrvojka Kutle, koja će voditi 2 na jedan razgovor s Tomislavom Grubišićem, direktorom tvrtke Bornfight i Valentinom Bastalić, psihologinjom u ljudskim resursima, na temu uvođenja transparentnog sustava razvoja i plaća u tvrtki. 

Između ostalih o tome kako izgraditi autentičan employer brand (i zašto je to važno)? govorit će Jelena Jelušić, Senior Employer Brand Manager u tvrtki Photomath dok će nam o autentičnoj organizaciji pričati Siniša Soćanin, Brand writer tvrtke Hooloovoo. Doc. dr. sc. Maša Tonković Grabovac, docentica na Sveučilištu u Zagrebu te nositeljica kolegija iz područja primijenjene psihologije i upravljanja ljudskim potencijalima na Visokoj školi Edward Bernays održat će prezentaciju na temu autentičnosti, integriteta i ponašanja u organizaciji.

Na drugom dva na jedan razgovoru Hrvoje Kapetanović, direktor Undabota i Lea Brezar, direktorica Dhar medije s moderatoricom Gordanom Gelenčer podijelit će svoja iskustva o tome kako živjeti svoju osobnu autentičnost. Za sve sudionike koji će s nama biti uživo pripremili smo radionicu na temu emocionalne autentičnosti koju će moderirati Pilar Cabral Majerović, executive i timski coach, mentorica i konzultantica.

Na konferenciji će biti dodijeljene nagrade ‘Najbolji poslodavac’ koju MojPosao dodjeljuje već petnaest godina zaredom. Nagrada je utemeljena na rezultatima istraživanja zadovoljstva zaposlenika u tvrtkama u Hrvatskoj koje će ove godine biti provedeno u pedeset tvrtki, u stranom i domaćem vlasništvu, koje posluju u svim industrijama. 

Konferencija je namijenjena vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, voditeljima timova, te liderima i zaposlenicima koje zanima kreiranje autentičnosti.

Najnovije informacije o konferenciji, programu, govornicima i ostalome možete pronaći OVDJE.