3. Employer Branding Zagreb konferencija

3. Employer Branding Zagreb konferencija

Netokracija uz potporu Algebre LABa organizira treću Employer branding Zagreb konferenciju!   

Nakon dva u kratkom roku rasprodana događaja o employer brandingu, HR-u i leadershipu, Netokracija organizira i konferenciju o temi brendiranja u svrhu zapošljavanja, koja će ovaj put imati i internacionalni karakter! Konferencija Employer Branding Zagreb progovorit će o izazovima privlačenja najboljih talenata u doba digitalne ekonomije i transformacije.

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i nagovoriti direktora svoje tvrtke da se treba posvetiti employer brandingu bit će samo neke od tematika kojima će se EBZG ove godine posvetiti.

Koga sve možete poslušati na EBZG?

Keynote cjelodnevne konferencije bit će stručnjak za high growth regrutiranje David Bizer. David je bio prvi regruter u Europi vodeće svjetske tražilice Google, a temeljem tog iskustva osnovao je specijaliziranu konzultantsku tvrtku, Talent Fountain, koja brzorastućim tehnološkim tvrtkama savjetuje kako regrutirati.

Više detalja pročitajte u članku: EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama.

Konkretne primjere posvećene društvenim mrežama, sadržaju i analitici pružit će vam vodeći regionalni stručnjak za analitiku Robert Petković iz agencije Bruketa&Žinić&Grey, dok će TalentLyft, kao vodeća regionalna platforma za zapošljavanje, predstaviti istraživanje o trendovima u prijavama na oglase za poslove. Infinum će otkriti detalje svoje Inflatable Influencer kampanje na Instagramu i kako su uspjeli postići employee engagement, kao i pozornost medija, a Inchoova voditeljica marketinga i PR-a, Maja Kardum, temeljem 10 godina iskustva stvaranja njihovog stručnog bloga, otkrit će kako svoje stručnjake uvjeriti da pišu i kako iskoristiti taj sadržaj za employer branding. Osim toga, Bornfightov direktor Tomislav Grubišić objasnit će kako kao direktor sudjeluje u employer brandingu kroz objavu godišnje ankete plaća developera u Hrvatskoj.

Rezervirajte datum i prijavite sebe i kolege!

Konferencija će se održati 15. studenog od 10 do 17 sati u Algebra LABu, pri čemu se možete prijaviti na: