20. WinDays konferencija

20. WinDays konferencija

20. izdanje WinDays konferencije vraća se u Rovinj ovoga travnja, a trajat će čak četiri dana.

WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, jubilarne obljetnice slavi u Rovinju pa će, nakon WinDaysa10, i WinDays20 konferencija svoj okrugli rođendan proslaviti u Istri. Četiri programska dana donijet će WinDays20 Business i WinDays20 Technology, koji će imati zajedničku konferencijsku temu: umjetnu inteligenciju koja će u potpunosti promijeniti način na koji poslujemo i živimo. Dvadesete WinDayse će posjetiti više od 2000 sudionika, javljaju nam organizatori, a na raspolaganju će vam biti više od 150 kvalitetnih predavanja.

Ovogodišnja konferencija sastojat će se od dva dijela: WinDays20 Business i WinDays20 Technology. WinDays20 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 21. i 22. travnja. Prvi konferencijski dan donijet će nekoliko programskih smjerova fokusiranih na ključne industrijske grane: financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, obrazovanje i javnu upravu. Program drugog dana bit će usmjeren na umjetnu inteligenciju i različite načine na koje ona može transformirati poslovanje.

WinDays20 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 22. do 24. travnja. Tijekom tri dana donijet će više od 100 predavanja koja će se baviti najaktualnijim tehnološkim temama, od sigurnosti, privatnosti i IoT-a do umjetne inteligencije, DevOpsa i rješenja temeljenih na otvorenom kodu.

Svi zainteresirani mogu se na konferenciju prijaviti putem službenih stranica, a do 9. veljače vas očekuju i prigodne early bird cijene.