10. SoMo Borac

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

10. SoMo Borac

SoMo Borac postaje centralna platforma za digitalni marketing u regiji, a ove godine uz suosnivača SoMo Borac nagrade - agenciju 404 i slovenski Pristop će podržati daljnji razvoj digitalnog marketinga u regiji.

Jubilarna 10. dodjela najvažnije digitalne nagrade u regiji održat će se po prvi
puta u Zagrebu 11. studenog. SoMo Borac okuplja najveće regionalne stručnjake iz područja digitalnog marketinga stvarajući zajednicu koja pridonosi razvoju i pozicioniranju struke u regiji.

Najbolji stručnjaci iz regije biraju i nagrađuju digitalne projekte koji su obilježili godinu. U proteklih 9 godina proglašeno je 99 pobjednika, a najbolje je ocjenjivalo gotovo 200 članova žirija, lidera digitalnog marketinga iz cijele regije.

Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac, istaknula je:

Sav marketing danas je digitalni marketing. Iako zbog specifičnosti tržišta naša regija kaska, jasno je da je sav marketing digitaliziran. Ključno za naš daljnji razvoj je da pratimo trendove i znanja koja se razvijaju u ovom području. U regiji postoje veća znanja digitalnog marketinga nego se na prvu čini. Postoji niz kompanija i agencija koje rade globalne kampanje i imaju vrijedna iskustva.

Ove godine uz 404 agenciju koja je suosnivač SoMo Borac nagrade, kao partner u projekt ulazi i slovenska agencija za komunikacijski menadžment Pristop. Sašo Dimitrievski, član uprave agencije Pristop, poručio je:

Tržište digitalnog marketinga prilično je zanemareno u cijeloj regiji i zato smo bez razmišljanja odlučili ući u partnerstvo s agencijom 404. I ovo nije priča Pristopa i 404, već je nama svima kao stručnjacima koji se bave digitalnim marketingom jako bitno da se sektor razvija u dobrom smjeru, a SoMo borac je projekt koji svakako postiže željene rezultate.

Novosti oko SoMo Borca mogu se pratiti i na Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, kao i prijavom na SoMo Borac newsletter.