eCommerce konferencija u Osijeku: Upoznajte Magento na Meet Magento!

eCommerce konferencija u ožujku u Osijeku: Upoznajte Magento na Meet Magento!

Nakon što su organizirali susret developera na konferenciji Developers Paradise konferenciji u Opatiji, osječka eCommerce agencija Inchoo ponovno je zasukala rukave i prionula na posao približavanja Magento platforme hrvatskim online trgovcima kroz prvu konferenciju Meet Magento Hrvatska koja će se održati 17. i 18. ožujka 2017. u Osijeku.

meet-magento

Opet o Osijeku? Da, kad se opet događaju u njemu zanimljive stvari vezane uz tehnološku zajednicu – ovaj put vezane uz internetsku kupovinu.

Radi se o prvoj konferenciji Meet Magento Hrvatska koja u ožujku planira okupiti više od 150 sudionika u Osijeku kako bi doznali kako unaprijediti web shopove, naučili nešto više o platformi Magento te ostvarili kvalitetno druženje s Magento i eCommerce stručnjacima. Naravno, odlična je to i uvertira za OMGcommerce u travnju!

Događaji Meet Magento inače se organiziraju po cijelom svijetu, a osječka eCommerce agencija Inchoo odlučila je konferenciju dovesti u svoj “rodni” grad i time nastaviti približavanje Magento platforme hrvatskom i regionalnom tržištu. I prije nego su otvorili službeni poziv predavačima i sudionicima, popis zainteresiranih se počeo puniti, kažu organizatori:

Neki od klijenata i suradnika koji su znali da organiziramo Meet Magento Hrvatska već su potvrdili svoj dolazak i gostovanje na predavačkom dijelu.

Programeri koji su bili na Developers Paradise u Opatiji nadaju se da će se, osim zanimljivog programa konferencije, ponoviti i partiji na kojima su bili. Visoko smo postavili ljestvicu kvalitete predavanja i networkinga, ali smo sigurni da ćemo ju preskočiti bez problema.

Želite i sami predavati na konferenciji Meet Magento?

meet_magento_hr

Želite se pohvaliti povećanjem prodaje na web shopu korištenjem različitih metoda, inovativnim načinom dostave i plaćanja ili unit testiranjem – javite se kao predavač na konferenciji!

Poziv za predavače još je otvoren i to za oba dijela konferencije – poslovni i tehnički.

Na poslovnom dijelu konferencije žele čuti vaše savjete i trikove za ostvarenje rezultata, uspješne priče domaćih web shopova u duetu s novim tehnologijama i zakonitostima tržišta. Predstavite zanimljive prateće usluge poput novih, inovativnih načina dostave i plaćanja, uspješnog skaliranja i poboljšanja performansi internetskih trgovina ili se pohvalite modelima oglašavanja koji su urodili ne jednim, nego sa sto plodova.

Analitika i potpora odlučivanju, povećanje prodaje korištenjem različitih metoda, tehnika i alata – podijelite primjere dobre prakse, ali i loše, jer se i na greškama uči.

Tehnički dio konferencije spreman je podnijeti i najjače programerske teme!

Programeri žele čuti o migracijama s Magenta 1 na Magento 2, primjerima najbolje frontend i backend prakse te custom rješenjima koja su riješila goruće probleme na trgovinama i donijela opipljivu vrijednost. Naći će se mjesta i za tematike sigurnosti internetskih trgovina, skalabilnosti, unit testiranja, JavaScripta, kao i za standarde kodiranja.

Prijavite se kao sudionik ili predavač na službenoj stranici konferencije Meet Magento Hrvatska, a informacije možete pratiti i na Twitteru pod #MM17HR

Što reći osim – ako vas zanimaju eCommerce i Magento i ako vam je trebao “izgovor” za posjet slavonskoj metropoli, idite, vidite i doživite #MM17HR. Vidimo se! 😉

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Intervju

Tko to zna sa softverom, dobro zarađuje i utječe na velike sustave? IT Konzultant!

Kao što mnogi bježe od matematike i STEM-ovci nerijetko bježe od "mekih vještina", no upravo se u tom spoju kriju odlične karijerne opcije. Kako ispolirati te vještine učimo od FER-ovca, dugogodišnjeg konzultanta i danas direktora, mStartovog Emina Subašića.

Tehnologija

Programeri u prosjeku zarađuju 10.000 kuna, najbolje su plaćeni iOS developeri

Stigli su nam novi rezultati ankete Tomislava Grubišića o plaćama developera u Hrvatskoj za 2019. godinu, donosimo pregled najzanimljivijih podataka na osnovu tehnologija i godina iskustva.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Oradian potvrđuje brz rast u Aziji nagradom na najvećoj japanskoj fintech konferenciji

Domaći Oradian širi se tržištima Azije, a velike uspjehe potvrđuje i nagrada na startup natjecanju FIN/SUM, najveće japanske fintech konferencije.

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.