Google+ uvodi opciju ‘ignoriranja’ korisnika
Opciju ćete moći pronaći odmah pored imena korisnika u streamu obavijesti, a možete ignorirati korisnike i putem krugova

Kako piše TheNextWeb, Google je jučer predstavio opciju ‘ignore‘ na svom Google+ servisu. Drugim riječima, od sad možete vidjeti sadržaje samo od određenih ljudi, bez da ostale u potpunosti blokirate, već ih samo ‘suptilno’ uklonite.
Opciju ‘ignore’ možete koristiti za korisnike za koje želite da i dalje vide vaš sadržaj, ali vi ne želite ni na koji drugi način s njima komunicirati putem Google+ mreže. Nakon što ‘ignorirate’ korisnika, neće u svom streamu vidjeti njihove postove, nećete dobivati obavijesti o njihovim aktivnostima, niti ćete vidjeti njihove krugove.
Opciju ćete moći pronaći odmah pored imena korisnika u streamu obavijesti, a možete ignorirati korisnike i putem krugova.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na Netokraciji dopušteno je samo korisnicima koji ostave svoje ime i prezime te mail adresu i prihvate pravila ponašanja.
Pravila ponašanja
Na Netokraciji za vas stvaramo kvalitetan, autorski potpisan sadržaj i zaista se veselimo vašim kvalitetnim, kontruktivnim komentarima. Poštujmo stoga jedni druge prilikom komentiranja, kao i Zakon, držeći se sljedećih pravila ponašanja:
Kako koristimo podatke koje ostavljate? Bacite oko na našu izjavu o privatnosti.
Sve ostale komentare ćemo s guštom spaliti, jer ne zaslužuju svoje mjesto na internetu.