WTFJeans se uskoro vraća: V3 se proizvodi u Hrvatskoj i koristi moći nanotehnologije

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

WTFJeans uskoro bi se mogao ponovno naći u prodaji – barem prema teaseru koji je danas objavljen na službenoj stranici. Naime, ukoliko riješite slagalicu, dobivate popust pri kupnji treće verzije digitalnih traperica. Za sada nemamo informaciju kada će točno biti puštene u prodaju, ali saznali smo nekoliko drugih zanimljivosti…

wtf jeans v3

WTFJeans uskoro bi se mogao ponovno naći u prodaji – barem prema teaseru koji je danas objavljen na službenoj stranici. Naime, ukoliko riješite slagalicu, dobivate popust pri kupnji treće verzije digitalnih traperica. Za sada nemamo informaciju kada će točno biti puštene u prodaju, ali saznali smo nekoliko drugih zanimljivosti…

Podsjetimo, verzija V3 najavljena je još prije nekoliko mjeseci, kada smo pisali da je vlasništvo nad projektom preuzela tvrtka Pravi Klik d.o.o. Kako doznajemo, tada je nastala želja za pomicanjem granica u načinu na koji ljudi shvaćaju nošenje traperica, a da bi se postiglo nešto takvo kreatori nisu morali ići daleko – WTFJeans je od sada 100% Made in Croatia! Tako je, model V3 se kompletno proizvodi u Hrvatskoj, a za jednu od bitnijih osobitosti novog modela koristit će se i nanotehnologija, koja je također razvijena u Hrvatskoj. Također, obećava se i rješenje problema veličine.

Nanotehnologija?

Za sada nismo uspjeli dobiti konkretne informacije za što se koristi nanotehnologija, ali iz WTFJeansa poručuju da će tri glavne osobitosti treće verzije traperica rješavati problem „nespretnjakovića, zdravlja i vlastitog ega.“ No, u posjed nam je došao i video koji bi donekle mogao otkriti što se skriva iza novih opcija:

Dakle, ako želite među prvima nabaviti model V3, WTFJeans daje popust od 30 dolara, ali tek nakon što složite slagalicu. Ukoliko to uspijete, obratite pozornost i na animaciju na kraju. ;)