WTFJeans traperice za iPhoneaše vraćaju se krajem 2012.!

WTFJeans, geek traperice za iPhoneaše, u 2GB komada se vraćaju krajem 2012.!

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

WTFJeans, popularan brend geek traperica za korisnike iPhonea vraća se na tržište krajem 2012. u novom v2 kroju. Radi se o brendu traperica koji je u stotinama komada prodan širom svijeta, od SAD-a do Japana, prvenstveno zahvaljujući popularnosti na popularnim tehnološkim blogovima Mashable i Gizmodo. WTFJeans v2 ponovno će biti dostupan u ograničenoj seriji od točno 2GB traperica odnosno 2048 komada – Netokraciji je potvrdio idejni pokretač Peđa Pušelja Blogowski.

WTFJeans se vraća u 2. kroju za novi iPhone!

WTFJeans, popularan brend geek traperica za korisnike iPhonea vraća se na tržište krajem 2012. u novom v2 kroju. Radi se o brendu traperica koji je u stotinama komada prodan širom svijeta, od SAD-a do Japana, prvenstveno zahvaljujući popularnosti na tehnološkim blogovima Mashable i Gizmodo uz podršku lokalne internetske zajednice. WTFJeans v2 ponovno će biti dostupan u ograničenoj seriji od točno 2GB traperica odnosno 2048 komada – Netokraciji je potvrdio idejni pokretač Peđa Pušelja Blogowski.

Prvu verziju WTFJeansa smo najavili i predstavili putem Netokracije još u 2010. Pogledajte originalne krojeve, a Pušelja je i detaljno opisao iskustvo prvih 24 sata WTFJeansa koji su prišli u uzbuđenju i panici nakon što je proizvod vrlo brzo postao istinski popularan.

WTFJeans su geeky traperice po tome što im mjere džepa točno odgovaraju veličini Appleovog iPhonea ili iPod Toucha, dok je unutrašnjost tog džepa zapravo micro-fiber krpica tako da izvlačenjem iPhonea zapravo čistite ekran. Zgodan detalj je bio i malen džepić za USB stick! WTFJeans će biti prvenstveno “iPhone 5 compatible”, iako će u njih dakako ući i Android ili Windows Phone telefon iste veličine!

Odsudstvo sa tržišta i povratak WTFJeansa

Projekt je su u Francuskoj 2010. pokrenuli Pušelja te Sanja Rastovac koja se brinula za komunikaciju s kupcima, ali su WTFJeans dugoročno obeshrabrili i ugasili problemi sa isplatom novca putem Paypala. Pušelja se potom bavio drugim projektima poput Tvornice Bannera koja nije našla svoje kupce na hrvatskom oglašivačkom tržištu i ShoeAddictsa čiji više nije član, tako da je odlučio ponovno ‘pivotirati’ na WTFJeans, projekt koji je svojevremeno našao svoje tržište i kupce.

Stare WTFJeans traperice…

Pušelja je potvrdio kako su tvrtku WTFJeans registrirali u Pančevu, gdje otvaraju ured, a da je s beogradskom Bancom Intesom dogovoreno korištenje payment gatewaya za naplatu kreditnih kartica. Bilo je itekako očito da neće ponovno riskirati s Paypalom.

WTFJeans d.o.o. osnovan je u Pančevu.

Traperice će se iz Srbije slati PostExportom uz jednostavni izvoz paketa bez špedicije i po Pušeljinim riječima – bez dosadne administracije. U Kragujevcu se trenutno dovršava i dorađuje finalni prototip drugog izdanja WTFJeansa koji bi na tržište trebao stići 1. prosinca 2012. Pušelja naglašava kako će prvih 100 potencijalnih kupaca koji se prijave na WTFJeansovu web stranicu za obavijest o izlasku dobiti vaučer s popustom.