Vip TV: Vipnet uvodi vlastitu visokokvalitetnu digitalnu televiziju

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Vipnet je danas predstavio novu uslugu u svojoj ponudi – Vip TV. Riječ je o usluzi digitalne televizije visoke kvalitete, zasnovana na tehnologiji predviđenoj za televiziju uz velike brzine prijenosa podataka. Nova Vip usluga biti će komercijalno dostupna od 15. svibnja. Uz Osnovni paket u ponudi će biti Tematski paketi, Premium i HD paketi s više od 190 programa najtraženijeg sadržaja.

Mladen Pejković predstavlja nove Vipnetove usluge

Vipnet je danas predstavio novu uslugu u svojoj ponudi – Vip TV. Riječ je o usluzi digitalne televizije visoke kvalitete, zasnovana na tehnologiji predviđenoj za televiziju uz velike brzine prijenosa podataka. Nova Vip usluga biti će  komercijalno dostupna od 15. svibnja. Uz Osnovni paket u ponudi će biti Tematski paketi, Premium i  HD paketi s više od 190 programa najtraženijeg sadržaja.

Predsjednik uprave Mladen Pejković, naglasio je kako će u novoj Vipnetovoj usluzi biti dostupne i sve funkcionalnosti koje danas sadrži moderna digitalna televizija, poput snimalice, ‘multivizije’, pregledavanja propuštenog programa, te HD kanala. Zanimljivo je također da će uz onu mrežnu, Vipnet svojim korisnicima nuditi i lokalnu snimalicu kapaciteta od 60 do 150 gigabajta. Adrian Ježina, novi član Uprave Vipneta, naglasio je kako je ovo logičan korak u nastavku Vipneta, koji je kao što znamo, prije nekoliko mjeseci postao vlasnikom B.net-a – vodećeg domaćeg pružatelja usluga kabelske distribucije.

5play Kombi paketi bit će dostupni već od 285 kuna mjesečno, a korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca imat će posebnu pogodnost kupnje LG TV uređaja za jednu kunu.