Za ljubav u pokretu: Aplikacije koje morate probati u paru za Valentinovo

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

U slučaju da ste se izgubili u kalendaru ili su vam u glavi druge brige, u nedjelju je Valentinovo, onaj dan u godini kada je ljubav u središtu pozornosti – više nego na druge dane u godini. Ako još niste pronašli nešto čime ćete razveseliti sebi dragu osobu, što kažete na to da zajedno prođemo nešto korisno i zabavno, za ljubav u pokretu?

vipappzaparove_1naslovna

Jao, Valentinovo je toliko blizu, gotovo da me zaskočilo… Ako ste se suočili s ovakvim problemom i želite što prije pronaći nešto za vašu dragu ili dragoga, mogao bi pomoći zalet na internet na kojemu ne nedostaje mogućnosti za izražavanje koliko nam bliska osoba znači. Umjesto da satima razmišljamo u nadi da će nam sinuti prava ideja, zašto se ne bismo oslonili na pomoć koju nam mogu pružiti mobilne aplikacije?

Poruke, zajednički doživljaji, kalendar za zaljubljene…

Couplete

Naši mali slatki pomagači za mobilne uređaje najviše su korisni kada nam s njima stiže više mogućnosti za povezivanje s bliskom osobom. Poruke i čestitke na Facebooku su okej, postavljanje fotografija na Instagramu može proći, ali ako želimo nešto privatnije, prilagođeno zaljubljenom paru, vas i njega ili nju mogao bi dodatno zbližiti Couplete, koji će biti pri ruci da ne zaboravimo ništa bitno.

Bilo da je riječ o fotografiji sa zajedničkim doživljajem, dopisivanju porukama, slaganju popisa želja za vas i blisku osobu ili drugim opcijama poput kalendara koji će podsjetiti na značajni datum za vas oboje, Couplete će biti u trendu upravo sada kada se bliži dan zaljubljenih. Neće loše doći niti kada Valentinovo prođe, pravi romantični dan uvijek može biti i neki drugi dan u godini.

Kako napraviti čestitku s nečime svojim?

RedStamp

Želimo li ostaviti pravi dojam dok se bliži posebni datum za zaljubljene, nećemo zaboraviti na čestitku bliskoj osobi kojoj želimo pokazati koliko nam znači. Predlošci za čestitke nisu najoriginalnija stvar na svijetu, neće ih svi voljeti, ali ako nemate inspiracije za nešto što će biti sasvim vaše, moći ćete se osloniti na poruke s čestitkama u aplikaciji Red Stamp, koje ćete ukrasiti nečime posebnim za vas dvoje.

Ako ste pronašli i prilagodili najbolju čestitku za posebni dan, potrebno je samo još korak ili dva da izraz ljubavi stigne do vama drage ili dragoga. Aplikacija će pripremiti poruku za slanje spremajući čestitku u galeriji fotografija na mobilnom uređaju, a spremljeno potom možemo podijeliti s nama bliskom osobom kako nam najviše odgovara.

Pravi odabir za pravi provod

Vurb

Valentinovo ove godine pada u nedjelju, a kako biste za vikend ionako mogli poželjeti provesti poslijepodne ili večer zajedno negdje vani, to ćete još više htjeti kada posebni dan za zaljubljene dolazi u idealno vrijeme za izlazak. Pronalazak najboljeg restorana, odabir filma ili nekog drugog mjesta za druženje može se obaviti na niz adresa na internetu, ali umjesto da se rastrgamo na 100 strana, pomoći će nam vodič koji nam pruža aplikacija Vurb, s organiziranjem izlaska koje će ići brže nego s potragom na niz različitih mjesta.

Vurb na jednom mjestu predstavlja restorane ili barove u blizini, oslanjajući se na recenzije koje su raniji posjetitelji ostavili u Foursquareu ili Yelpu. Ako bismo radije proveli dan uz neki film, seriju ili glazbeni odabir, pri ruci će nam biti pregled najpopularnijega po kategorijama, s mogućnošću da pronađemo nešto za sebe i za nama dragu osobu. Za odabir filmova ili serija, pomoći će ocjene i recenzije na Rotten Tomatoesu ili IMDB-u, a svaku sugestiju koju imamo moći ćemo podijeliti s nama bliskom osobom porukom koju šaljemo iz aplikacije.

Ako nam treba prijevoz, Vurb će pomoći da brzo dođemo i do njega, s povezivanjem s Uberom do mjesta za izlazak na koje želimo stići.

Za romantičnu večer treba – vino

HelloVino

Ako niste naviknuti na potragu za vinom, a željeli biste romantičnu večer začiniti nečime posebnim, dobro će doći mali osobni asistent koji će pomoći da ne lutate u odabiru. Aplikacija Hello Vino otvorit će vrata vinskog svijeta sa savjetima za posebni dan za vas i blisku osobu. Između ostalog, u kategorijama za odabir nalaze se i najbolja vina upravo za Valentinovo, bilo da pripremate večeru ili izlazak – ili vas zanima vino kao poklon za vama dragu ili dragoga.

Osim mogućnosti da pretražujemo po kategorijama, sukladno našim željama, osobnom ukusu ili poklapanju s jelom koje pripremamo, do vina koje bi nas moglo zaintrigirati možemo doći i pregledavajući različite sorte, a u odabiru ćemo naići i na popularna hrvatska vina. Zašto se zadržati samo na stranome kada imamo puno zanimljivih domaćih opcija?

Malo zabave i provjere koliko smo stvarno bliski

valentine scanner

Možemo li izmjeriti bliskost s nekim drugim ako ostavimo svoje otiske prstiju? Naravno, za povezanost iz koje će planuti ljubav trebat će nam više od toga, ali za malo zabave za dan zaljubljenih, možemo se poigrati s provjerom bliskosti u aplikaciji Valentine Scanner, koja će vam, u njezinoj inačici za preuzimanje za Android, otkriti kakva je kemija između vas dvoje.

Dobro, ograda autora postavljena da ne bi bilo prozivanja zbog lažne reklame govori kako se neće dogoditi ništa od toga, ali aplikacija svejedno može biti zanimljiva da se s njom malo zabavimo.

Ako se osjećate ugodno i sigurno u svojoj vezi, Valentinovo ni ne mora biti smrtno ozbiljno, jel’da?

ljubavudigitalnodoba_vipnet

Širi ljubav uz Vipnet i pronađi najbolji poklon za Valentinovoiskoristi ponudu u webshopu i kupi novi smartphone povoljnije. Požuri jer ponuda traje samo do kraja veljače!