Tele2 maskota Gregor postao otac – mali Janko predstavlja novu generaciju prepaida

Prije godinu · Mia Biberović · Mobilno · 4 komentara

Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža:

Tele2 Gregor i JankoVjerojatno ste se i vi uhvatili ovih dana kako pjevušite poznatu melodiju „Jeste li vidjeli moga sinka Janka…“ Nije niti čudno, jer je pjesma dio kampanje mobilnoga operatera Tele2 koji njome predstavlja novosti u ponudi za korisnike bonova.

U sklopu kampanje poznatoj maskoti Tele2, ovci Gregoru, pridružuje se usvojeni sin Janko, koji simbolizira novu generaciju prepaida, odnosno, činjenicu da se Tele2 u ovom slučaju posebno posvetio dijelu korisnika koji koristi usluge na bonove.

Što Janko donosi korisnicima?

Tele2 je poboljšao poznatu Smart tarifu te u ponudu vratio tarife Smiley i Revolucija. Svaka od triju tarifa u odgovara različitim komunikacijskim potrebama i, kako kažu u Tele2, svaka u svojem segmentu pruža najveću vrijednost za novac. Tako Smart za 35 kuna mjesečno nudi 1000 minuta razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj i 1 GB podatkovnog prometa, Smiley za 35 kuna nudi 1000 SMS-ova 1 GB prometa, a Revolucija nudi cijenu razgovora od samo 1 lipe po sekundi.

Također, korisnici mogu kreirati paket koji najbolje odgovara njihovim potrebama dodavajući bilo koji glasovni, SMS ili podatkovni paket na tarifu koju izaberu. Osim toga Tele2 uvodi i ”Klub nOvčić”, prvi klub lojalnosti za svoje korisnike bonova. Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska, ponosna je na novu ponudu.

S ovom novom generacijom obećavamo kako ćemo stalno donositi najveću vrijednost svojim korisnicima osluškujući njihove potrebe, dajući im više kuna što su duže kod nas, nagrađujući ih ako koriste i online kanale, a pružat ćemo im i stalna iznenađenja sa dodatnim ponudama. Nastojat ćemo pozitivno iznenaditi svakog korisnika nadmašujući njegova očekivanja.

Više detalja o novoj ponudi Tele2 možete pronaći na njihovoj internetskoj stranici. Inače, je li vam Janko simpatičniji od Gregora?

Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža:

Pratite li Netokraciju?

 1. Pratite netokraciju svakodnevno kako bi bili u toku s internetskom industrijom i kulturom
 2. Ne želite da vam promaknu trendovi u internetskom marketingu i poslovanju
 3. Želite upoznati najnovije regionalne startupe i investitore koji su ih prepoznali
 4. Ne želite propustiti detaljne analize, reportaže i informacije s bitnih internetskih događanja
 5. Želite znati da što se "događa na internetu", da o tome znate sve!
 • Emailom budite uvijek u toku (i nemojte ništa propustiti - 100% privatno i nikad vas nećemo spamirati)

 • Pratite naš RSS kanal Pratite u Google readeru
 • Pratite nas na Google Plus Dodajte nas u svoje krugove

4 komentara

 1. comment Marijek

  Na ražanj i jedno i drugo…

 2. Zašto engleska konstrukcija ‘Tele2 maskota’, kad hrvatska ‘Maskota Tele 2′ sasvim dobro funkcionira u ovom naslovu? Ma znam zašto, jer smo toliko izbombardirani s engleskim konstrukcijama u hrvatskom jeziku da mislimo da su točne.

 3. Najiritantnija reklamna kampanja ikad. Gora i od onih mafijaša.

 4. Zašto na ovakvim člancima ne piše ‘plaćeni oglas’? Ili možda piše pa ja ne vidim?