Tango, Step i Swing – rasplesana imena novih Vipnetovih tarifa

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Vipnet Zagrli životVipnet je danas predstavio tri nova tarifna modela zvučnih imena, Tango, Step i Swing. Uz to, predstavljen je i novi Vipnetov slogan, koji od danas glasi „Zagrli život“.

Ono što je zanimljivo kod novih rasplesanih tarifa je činjenica da sve tri sadrže neograničene pozive unutar Vip mreže, dok Tango i Swing nude 200 odnosno 1000 minuta prema drugim mrežama. Tarife ne sadrže naknadu za uspostavu poziva i uz njih korisnik nema ugovornu obvezu. Podatkovni promet je neograničen i nema naplate nakon potrošenog uključenog prometa već se brzina određena u svakoj tarifi smanjuje na nižu koja iznosi do 64 Kbit/s. U sve tri tarife uključena je LTE usluga, a tarife se prema potrebama mogu besplatno mijenjati nakon mjesec dana. Mario Cvitković, član Uprave Vipneta, o novoj ponudi kaže:

Odlučili smo unaprijediti tarife i opcije na hrvatskom tržištu mobilne telefonije te omogućiti bezbrižnu komunikaciju s pozivima bez naknade za njihovu uspostavu te kao posebnu novost na hrvatskom tržištu, mogućnost neograničene komunikacije prema zemljama članicama Europske unije. S novim tarifama pružamo veću vrijednost za novac, a kombinacije tarifa i opcija koje se mogu mijenjati na mjesečnoj razini omogućuju neograničeni izbor u komunikaciji. Korisnici mogu optimizirati i potpuno kontrolirati svoje troškove birajući tarife i opcije prema svojim potrebama i željama.

Vipnet Mario Cvitković

Mario Cvitković, član Uprave Vipneta

Opcija za neograničene pozive prema EU

Tarifni modeli mogu se nadopuniti Opcijama, a novost je mogućnost neograničenih poziva prema zemljama EU. S novim tarifama korisnici mogu uključiti postojeću i besplatnu Roaming opciju koja omogućuje povoljne dolazne pozive kada ste u Europi ili BIH i to po 0 kn/min uz naknadu za uspostavu poziva od 2,99kn.

Vipnet je u okviru novih tarifa pripremio i posebnu ponudu za mlade u dobi od 18 do 28 godina. Uz ugovornu obvezu na dvije godine, oni do navršene 30. godine dobivaju 20 posto popusta na mjesečnu naknadu za jednu od 5 Opcija. Više informacija o novim tarifama i opcijama moći će se pronaći na službenoj Vipnetovoj stranici.