izrada mobilnih aplikacija

Kreće 5. izdanje studentskog natjecanja TVZ Mc2, ovogodišnja tema je turizam

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Na Speed Dateu koji organizira TVZ Mc2 ovoga je tjedna objavljeno da će tema ovogodišnjeg studentskog natjecanja u izradi mobilnih aplikacija biti turizam. Neki studenti su već formirali svoje timove, a dobre savjete za kvalitetna rješenja i prezentaciju ponudio im je Ivan Brezak Brkan.

Studenti imaju 7 tjedana vremena do finala, a u međuvremenu će morati i održati pitch.Ana Marija Kostanić

Studenti imaju 7 tjedana do finala, a u međuvremenu će morati i održati pitch za mentorstvo.

TVZ Mobile Challenge Cup studentsko je natjecanje u izradi mobilnih aplikacija čiji je cilj spojiti znanje i praksu te povezati ambiciozne studente s najboljim hrvatskim tvrtkama. Ovog je tjedna u sklopu Speed Datea, koji se organizira kako bi se studenti TVZ-a uspjeli bolje međusobno upoznati i pronaći članove tima, proglašena i tema 5. izdanja natjecanja – turizam.

Prijave timova trajat će do 1. svibnja, a studenti već sada mogu početi s planiranjem razvoja rješenja.

Najbolja 3 tima dobivaju 18.000 kuna

Natjecatelji će tijekom natjecanja morati održati pitch, odnosno predstaviti svoje rješenje partnerima događanja u Tehnološkom parku Zagreb. “Pitching for mentorship” će se najvjerojatnije održati u prvoj polovici svibnja, najavljuju organizatori. Nakon toga, 10 najboljih timova odlazi u finale koje će 5. lipnja ugostiti HUB385.

O pobjedniku natjecanja odlučuju partneri događanja, a 3 tima koja pokažu najbolje ideje u razvoju mobilnih aplikacija osvojit će nagradu od ukupno 18.000 kuna.

“Budite bahati u svom predstavljanju rješenja”

Ivan Brezak BrkanAna Marija Kostanić

Ivan Brezak Brkan je poručio studentima da bez odvažnosti ne mogu napredovati.

Tema natjecanja je određena u suradnji s jednim od partnera natjecanja, Udrugom hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera – CISEx. Osim što su studenti dobili priliku upoznati se s ostalim natjecateljima, na Speed Dateu su dobili i nekoliko korisnih savjeta o tome kako kroz mobilne tehnologije mogu pomoći najperspektivnijoj grani hrvatskog gospodarstva. Za motivaciju je bio zadužen Netokracijin Ivan Brezak Brkan koji je studentima poručio da budu odvažni jer će samo tako moći napredovati – i profesionalno i osobno.

Budite bahati u svom predstavljanju rješenja poslodavcima, iako se to čini nekada teško.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na web stranici.