Sajam poslova

Studenti, počnite ‘polirati’ životopise za Job Fair na FER-u u svibnju

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Ako vas zanimaju mogućnosti prakse i zaposlenja u području IT-a, telekomunikacija, elektrotehnike, energetike, automobilske industrije i ostalih grana STEM-a, Job Fair je pravo mjesto za vas. Uz formalni program, očekuje se i ležerno druženje poslodavaca sa studentima na partyju u KSET-u.

Job Fair na FER-u je dobra prilika za druženje i upoznavanje potencijalnih poslodavaca i suradnika. | Netokracija

Job Fair na FER-u je dobra prilika za druženje i upoznavanje potencijalnih poslodavaca i suradnika.

Jedan od najvećih studentskih sajmova poslova u Hrvatskoj, Job Fair na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, ove se godine održava 17. i 18. svibnja. Tijekom dva dana studenti iz područja IT-a, telekomunikacija, elektrotehnike, energetike, automobilske industrije i ostalih grana STEM-a imat će priliku predstaviti se potencijalnim poslodavcima i suradnicima i informirati o mogućnostima prakse i zapošljavanja.

Prijave tvrtki se primaju do 24. 2.

Organizatori očekuju da će događanju prisustvovati 50 poslodavaca koji će u prostorima fakulteta imati svoje štandove. Među tvrtkama koje su sudjelovale u prošlogodišnjim izdanjima Job Faira su Rimac automobili, Google, Microsoft, Infinum, T-HT, Acceleratio, mStart, Degordian, Ericsson Nikola Tesla, IN2, Jane Street i Zagrebačka banka. Zainteresirani poslodavci svoje tvrtke mogu prijaviti putem obrasca do 24. veljače.

Osim glavnog programa, nakon prvog dana konferencije, priprema se i Loosen Up Party u KSET-u za druženje s poslodavcima i studentima u ležernoj atmosferi. Sajam zajedničkim snagama organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Klub studenata Elektrotehnike (KSET) i Savez studenata FER-a (SS FER), a novosti možete pratiti i putem Facebook stranice.