Business Case Study natječaj

Osvoji stipendiju u iznosu od 17.500 eura za Algebrin e-leadership MBA studij

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Do 1. ožujka primaju se prijave za natječaj za mlađe od 30 godina koji su zainteresirani za digitalne tehnologije i poslovanje. O tim temama ćete imati priliku čuti nešto više i na konferenciji Digital Takeover za koju Algebrini predavači pripremaju radionice.

Natječaj za Algebrinu stipendiju organizira se pod pokroviteljstvom nadolazeće konferencije Digital Takeover.

Natječaj za Algebrinu stipendiju organizira se pod pokroviteljstvom nadolazeće konferencije Digital Takeover.

Ako ste mlađi od 30 godina i zainteresirani za tehnologiju i njenu primjenu u modernom poslovanju, Visoko učilište Algebra – IgBS vas poziva da sudjelujete u natječaju Young Talents Case Study i kroz stvarni poslovni slučaj pokažete svoju inovativnost u području digitalne transformacije. Najuspješniji kandidat osvaja stipendiju u iznosu od 17.500 eura za pohađanje e-leadership MBA programa, o čijem smo uvođenju već pisali.

Na natječaj se mogu prijaviti mlade osobe koje već imaju između 3 i 5 godina relevantnog radnog iskustva, a žele se dalje profesionalno razvijati i usavršavati u području koje povezuje digitalne tehnologije i poslovanje. Prijave za natječaj možete podnijeti do 1. ožujka, nakon čega će biti dodijeljeni zadaci.

Algebrini predavači na Digital Takeoveru

Uvid u to što se o digitalnom marketingu i poslovanju uči na Algebri pružit će radionice njihovih predavača u sklopu konferencije Digital Takeover, 14. ožujka u Branimir centru u Zagrebu, pod čijim se pokroviteljstvom organizira spomenuti natječaj. Tako će Marijo Volarević, predavač na diplomskom studiju digitalnog marketinga i direktor za poslovni razvoj te inovacijski centar T-HT- a, održati radionicu pod nazivom Digitalni podaci u marketingu: Next generation. Marijo će pokazati kako se lako mogu koristiti digitalni izvori podataka te kako pomoću njih unaprijediti poslovne modele, tržišni nastup i kampanje.

S druge strane, o planiranju procesa digitalne transformacije više će govoriti Senad Kulenović, asistent na Visokom učilištu Algebra i menadžer s dugogodišnjim iskustvom u telekomunikacijskoj industriji. On će pojasniti što današnje digitalne promjene znače za pojedince i za tvrtke te koje će sve promjene nastupiti u razdoblju od idućih 10 godina zahvaljujući digitalnoj transformaciji koja dopire do svih područja.

Više o konferenciji saznajte na službenoj stranici.