Startup Live Split želi okupiti 300 (internetskih) startupaša pred ljeto uz podršku Netokracije

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Splitu će se od 1. do 3. lipnja ove godine održati prvi Startup Live Split, konferencija i druženje namijenjena isključivo onima koji stvaraju startupe – internetske i tehnološke uopće. Prvi hrvatski Startup Live, inače događaj kojeg su u Austriji pokrenuli organizatori Startup Weeka kojem smo bili glavni regionalni medijski partner, održat će se u Multimedijalnom kulturnom centru u sklopu Doma kulture u Splitu.

Startup Live Split

U Splitu će se od 1. do 3. lipnja ove godine održati prvi Startup Live Split, konferencija i druženje namijenjena isključivo onima koji stvaraju startupe ili se za njih zanimaju – internetske i tehnološke uopće. Prvi hrvatski Startup Live, inače događaj kojeg su u Austriji pokrenuli organizatori Startup Weeka kojem smo bili glavni regionalni medijski partner, održat će se u Multimedijalnom kulturnom centru u sklopu Doma kulture u Splitu.

Startup Live organizira Procedo odnosno Ivan Burazin, inače suosnivač CodeAnywherea i Spotieja, te Sara Alfirevic. U sklopu događanja organizirat će se i natjecanje startup projekata, od kojih će 16 dobiti priliku predstaviti se stručnom žiriju internetskih profesionalaca, investitora i startup medija. Zainteresirani za sudjelovanje zasad se mogu prijaviti na email procedo@procedo.hr.

Startup dani i Netokracijin dan

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a organizator očekuje sudjelovanje startup entuzijasta i investitora iz cijele regije, zbog čega vas sigurno neće iznenaditi da je glavni medijski partner – Netokracija. U Splitu nas očekuje 3 dana razgovora i upoznavanja vezanih za startup projekte – drugi dan bit će tzv. Netokracijin dan s obzirom da će vas najdraži blog sudjelovati u organizaciji programa. Što vas točno očekuje vidjet ćete uskoro na službenoj web stranici (trenutno ne radi – možete ih pratiti na Twitteru).

Za razliku od mnogih konferencija koje su zbog svoje cijene nedostupne mladim poduzetnicima, Startup Live je povoljan, tako da ćete kao student upasti za 20 eura, dok će vas inače upad koštati 50 eura. Prijaviti se možete već danas putem Amianda.