STARTUP LiVE Belgrade: 20 beogradskih startupa dobit će šansu da se dokažu pred žirijem

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Međunarodna konferencija posvećena mladim podzuetnicima STARTUP LiVE Belgrade, održat će se po prvi puta od 20. do 22. travnja u prostorijama Privredne komore Beograda. Cilj konferencije je poticanje poduzetništva u Srbiji, okupljanjem i povezivanjem inovativnih i kreativnih ljudi. Sve se odvija odvija u suradnji s organizacijom STARTeurope iz Beča, koja ima višegodišnje iskustvo u organizaciji ovakvih događanja.

STARTUP LiVE po prvi put u Beogradu

Međunarodna konferencija posvećena mladim podzuetnicima STARTUP LiVE Belgrade, održat će se po prvi puta od 20. do 22. travnja u prostorijama Privredne komore Beograda. Cilj konferencije je poticanje poduzetništva u Srbiji, okupljanjem i povezivanjem inovativnih i kreativnih ljudi. Sve se odvija odvija u suradnji s organizacijom STARTeurope iz Beča, koja ima višegodišnje iskustvo u organizaciji ovakvih događanja.

Konferencija je namjenjena svim ljudima koji imaju zanimljiv, perspektivan i inovativan projekt, a nedostaje im neki segment da bi taj projekt unaprijedili, dovršili i realizirali. Na trodnevnom događanju, natjecati će se 20 finalista, odabranih iz prijava koje se mogu izvršiti na webu http://www.startuplive.in/belgrade/1/, a oni koji uđu u finale, imati će prilike predstaviti svoje radove pred publikom i stručnim žirijem.

STARTUP LiVE događanja se održavaju u 14 gradova širom Europe, a već četiri uzastopne godine okupljaju niz poduzetnika, stručnjaka i investitora, koji će znati prepoznati, poboljšati, ali i financirati vaš startup.