Severina na Facebooku 5 godina, YouTubeu 7, a danas održava intervju putem društvenih mreža

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

seveSeverina je doista jedna od najpopularnijih osoba na društvenim mrežama na ovim područjiima, a ovih dana obilježava dvije “društvene” obljetnice – pet godina na Facebooku i sedam godina na YouTubeu. Tom će prigodom danas održati video intervju putem Facebooka i Twittera.

Također, agencija iStudio je u suradnji sa Severininim online timom kreirala promotivni video koji govori više o uspjesima poznate pjevačice na društvenim mrežama:

Inače, Severinina službena Facebook stranica otvorena je još u svibnju 2008. godine, nedugo nakon što je Facebook uopće uveo stranice za poslovne korisnike. Time se među prvima približila svojim obožavateljima i medijima željnih aktualnih novosti i fotografija putem ove društvene mreže, a sada ima preko 400 tisuća obožavatelja.

Severina na Twitteru, YouTubeu i Pinterestu

Također, osim pet godina aktivne komunikacije sa svojim Facebook obožavateljima, Severina je u svibnju 2006. godine otvorila svoj službeni YouTube kanal. Posljednjih nekoliko godina Severinine nove pjesme i spotovi svoje premijere doživljaju upravo na ovoj društvenoj mreži, a spot za njenu pjesmu Italianu trenutno bilježi gotovo 25 milijuna pregleda.

Severina je i na Twitteru, na kojemu je u posljednje vrijeme aktualiziran hashtag #DUK2013, vezan uz aktualnu dvoransku turneju, a odnedavno se prključila i Pinterestu, na kojemu obećava objavljivati različite fotografije, kako one profesionalne, tako i one iz privatnih albuma i kolekcija.

Dakle, Severina će danas u 14 sati održati video intervju putem Facebooka i Twittera. Intervju se, osim obilježavanja godišnjica na mrežama Youtube i Facebook, održava i uoči koncerta u Areni Zagreb.